Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional, despre influența lui Saturn: Este una dintre planetele principale care ne afectează viața

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux
Sursă foto: Canal Youtube @WrittenintheStarsbyRux

Cum ne influențează Saturn viețile? Ne aduce permanent lecții. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Ruxandra Gheordunescu-Preda este născută în România, dar în prezent locuiește în Londra din 2014. Ea este practicantă a astrologiei tropicale occidentale. Pune accentul pe aspectele psihologice și evolutive. 

Iată ce ne spune despre influența lui Saturn în viețile noastre!

Saturn este planeta care guvernează Capricornul. Este extrem de responsabilă. Aduce provocări în viața cuiva, teste și face lucrurile dificile. Saturn mai guvernează munca și autoritatea. Este planeta care oferă structura și impune limite. Este maestrul care îți spune cum trebuie să faci lucrurile și nu le poți face altfel. Deci, nu este în niciun fel fragilă, nu este deloc optimistă.

Saturn este una dintre marile planete care afectează viețile noastre la naștere, când este plasată într-un anumit semn și într-o anumită casă. Oriunde cade Saturn în astrograma natală, acea casă va fi o zonă de mari provocări și teste.

Întoarcerea lui Saturn, la 29 de ani: de ce este un moment important în viața oricui

Să spunem că Saturn cade în casa a 3-a. Casa a 3-a este asociată cu comunicarea, învățarea de zi cu zi, transportul și frații. Deci, Saturn poate aduce unele dificultăți în comunicarea cu alții, în exprimarea ideilor tale, în învățare, lucruri aparent minore care pur și simplu nu fac sens pentru tine. Este prea greu, ai probleme în înțelegerea lor. Oamenii care au Saturn în casa a 3-a ar putea fi considerați introvertiți, dar din toate motivele greșite. Ei nu pot exprima ceea ce simt într-un mod care să îi satisfacă pe ei înșiși.

A doua întoarcere a lui Saturn. De ce este importantă vârsta de 58 de ani? - VIDEO

Saturn te împinge să îți atingi potențialul maxim. El aduce o urmă de perfecționism în zona în care cade în astrograma natală. În general, ajungem să ne concentrăm pe zona în care pică Saturn, lucrând din greu pentru a face să funcționeze acele domenii ale vieții noastre.

Când ai învățat lecția pe care a vrut să ți-o dea, Saturn te recompensează. Te face atât de bun în zona în care erai nesigur încât vei deveni expert și îi vei învăța și pe alții.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Întoarcerea lui Saturn. Ce înseamnă asta? Saturn cade într-o anumită casă și un anumit semn când te naști. Îi ia 28 de ani pentru a face un cerc complet, pentru a merge complet prin astrograma ta și pentru a reveni în exact același loc în care a fost inițial. Așa că asta se numește întoarcerea Saturniană. Deci, între vârsta de 28 și 30 de ani, Saturn se întoarce la poziția sa natală. Ce înseamnă asta pentru viața ta? Când te apropii de acea vârstă, nimic nu mai este ușor. Începe să îți structureze viața.

Melodii care vorbesc despre Întoarcerea lui Saturn. Ce putem extrage din versurile lor?

”Saturn îți va arăta că viața nu este atât de ușoară pe cât ai crezut. Are o lecție să te învețe. Va aduce o mare provocare pentru tine, dar va stabiliza și lucrurile într-o anumită zonă a vieții tale. Știu oameni care în timpul întoarcerii lui Saturn și-au pierdut slujba. Nu spun că asta este neapărat ceea ce ți se va întâmpla ție. Poate că nu ai nicio problemă cu slujba deloc.

Merită să acorzi atenție casei în care este plasat Saturn. Îți va da o indicație despre ce zonă a vieții tale va fi afectată de acest proces de restructurare pentru care Saturn este responsabil. Viața va deveni mai dificilă în acea zonă. Poate că va trebui să muncești mai mult. Poate că va trebui să suporți lucruri cu care nu ai mai trebuit să te confrunți până acum. Vei simți presiune. Veștile bune sunt că, după doi ani, după ce Saturn a ieșit din casa în care a fost plasat când te-ai născut, te va recompensa, dacă ai învățat lecția și dacă ai adus structură în viața ta.”, spune Ruxandra.

Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel