Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Canal YouTube @camwhiteastro
Sursă foto: Canal YouTube @camwhiteastro

Saturn a intrat în semnul Peștilor în anul 2023, unde va rămâne până în 2026. Planeta maturității se află în semnul iluziilor. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre acest tranzit!

Cam White, astrolog internațional, ne explică cum ne va afecta tranzitul lui Saturn în semnul Peștilor. Persoanele cu marcaje în Pești resimt cel mai mult influențele acestui tranzit. 

Iată care sunt previziunile sale!

Peștii sunt un semn de apă, deci semnele de apă au mult mai mult de-a face cu emoțiile. Persoanele care au marcaj în Pești rezonează foarte mult cu sensibilitatea lor. Sunt foarte sensibile la oamenii din jurul lor, la experiențele lor. În funcție de mediu, pot fi foarte reci sau foarte fluizi. Peștii sunt și un semn mutabil. Și ceea ce reprezintă semnele mutabile este schimbarea sezoanelor. Toate semnele zodiacale își iau semnificațiile din sezoane. Peștii reprezintă schimbarea de la iarnă la primăvară. Deci, o modalitate bună de a privi acest lucru în termeni generali este că tranzitul lui Saturn în Pești va reprezenta multe schimbări.

Este important de știut că Peștii sunt guvernați de planeta Jupiter care vorbește despre credință, speranță, optimism, spiritualitate, abundență. Deci multe dintre aceste semnificații pot fi plasate în Pești.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Saturn este asociat cu maleficul. Marte este cealaltă planetă malefică, așa că Marte provoacă lupte, conflicte, inflamații, tăiere, despărțire, încălzire, dar Saturn este malefic pentru că guvernează peste ziduri, obstacole, restricții și limite.

Acum, cred că oamenii se focalizează foarte mult pe diferența dintre planetele benefice și malefice și una dintre părerile mele este că doar pentru că Saturn este malefic, asta nu înseamnă că nu este bun. De exemplu, Saturn aduce lucruri precum maturitatea, responsabilitatea, disciplina, regulile, creșterea și acestea sunt toate aspecte pe care trebuie să le învățăm pe măsură ce îmbătrânim. Dar cred că la sfârșitul zilei unele dintre cele mai importante aspecte despre Saturn sunt restricțiile. Ele sunt granițe. Prin urmare, planeta care reprezintă restricțiile, zidurile, barierele, disciplina este în semnul Peștilor, care este în general despre spiritualitate, iluzii, frivolitate.”, spune Cam.

Saturn este foarte uscat și foarte rece și în acest semn umed al Peștilor, o să vezi niște umezire.

”Gândește-te la pielea ta. De fapt, Saturn are legături și cu pielea și când este uscată, rece devine nesănătoasă, dar când o umezești și obții puțină umiditate în atmosferă, pielea ta se simte mult mai revigorată.”, completează astrologul.

Peștii sunt foarte spirituali și foarte frivoli și pe măsură ce Saturn este aici, ne va cere să fim mai disciplinați, restricționați cu credința noastră și asta nu este întotdeauna un lucru rău.

Partea 2 - Interviu cu Alexandru Păunescu, psihanalist în formare și astrolog: ”Fiecare an al existenței noastre sensibilizează anumite domenii de experiență”

Uneori Peștii pot fi prea optimiști, prea idealizați, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști. Dacă Saturn este despre maturitate, disciplină și timp, pe măsură ce tranzitează Peștii, semnul spiritualității, ființei interioare, credinței , acest lucru ne cere să fim foarte disciplinați cu credința noastră. Dacă avem speranțe, viziuni, învățăm cum să le aplicăm cu adevărat.

Saturn structurează. Această planetă mai vorbește și despre autorități. O să vezi că cu Saturn în semnul schimbării și adaptabilității, vor exista transfomări în zonele de autoritate.

Cu Saturn în Pești, se va pune o restricție în modul în care privim spiritualitatea. Poate exista și o creștere mai mare a ocultismului. „

”Un alt lucru despre care îmi place să vorbesc cu privire la Saturn în Pești este că Saturn guvernează ziduri și bariere. Dacă că te uiți la Saturn în Capricorn, un exemplu excelent este Zidul Berlinului. Zidul Berlinului a fost de fapt ridicat cu Saturn în Capricorn și a căzut cu Saturn în Capricorn.”, ne oferă Cam White drept exemplu.

Peștii și Saturn împreună vorbesc despre permeabilitate. 

 

Îți recomandăm și Cum se manifestă influența lui Venus în ultimele șase case astrologice?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel