Cum se manifestă influența lui Venus în ultimele șase case astrologice?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Din punct de vedere astrologic, Venus reprezintă planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor.

Poziționarea lui Venus în harta natală poate influența modul în care ne manifestăm afecțiunea și atracția față de ceilalți. Evidențiază, de asemenea, calitățile noastre, care atrag atenția celor din jur. Mai mult, Venus ne oferă indicii despre modul în care ne gestionăm cheltuielile și preferințele estetice, oferindu-ne perspective asupra relațiilor în care avem succes. Pune accent și pe ceea ce ne aduce bucurie și satisfacție.

Ce influență are Venus în ultimele case din astrologie?

Venus în Casa a VII-a

Atunci când Venus este plasată în Casa a șaptea a unei hărți natale, individul poate simți o atracție puternică spre parteneriate romantice și căsătorie. Această poziție indică, de asemenea, o preferință pentru relații echilibrate și armonioase, în care comunicarea și colaborarea sunt prioritare. Persoanele cu Venus în casa a șaptea sunt plăcute, sociabile și atrăgătoare pentru ceilalți, ceea ce poate spori capacitatea lor de a construi relații de lungă durată și parteneriate stabile. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a VII-a.

Venus în Casa a VIII-a

Prezența lui Venus în această casă sugerează că relațiile pot fi surse importante de transformare și creștere personală. Parteneriatele pot avea un impact profund asupra identității și vieții individului. Această poziție poate influența modul în care cineva gestionează și împarte resursele financiare și emoționale în cadrul relațiilor și parteneriatelor. Există un interes pentru bunurile comune, cum ar fi finanțele și proprietățile. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a VIII-a.

Venus în Casa a IX-a

Atracția pentru călătorii și culturi străine este comună printre cei cu Venus în Casa a noua. De asemenea, această poziție poate sugera o preferință pentru parteneri sau relații romantice cu persoane din alte țări. În ceea ce privește relațiile, această poziție a lui Venus poate reflecta dorința de a găsi un partener de viață care împărtășește aceleași convingeri filozofice sau spirituale. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a IX-a.

Venus în Casa a X-a

Când Venus se găsește în Casa a zecea a unei persoane, acest lucru poate influența felul în care ea gestionează și se raportează la aspectele legate de carieră, reputație și statut social. De asemenea, este posibil ca persoana în cauză să fie atrasă de profesii sau domenii care implică frumusețea, moda, arta sau divertismentul. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a X-a.

Venus în Casa a XI-a

Cu Venus în Casa a XI-a, aspirațiile și idealurile unei persoane pot fi influențate să fie legate de frumusețe, armonie și cooperare în cadrul grupurilor sau comunităților în care se implică. În ceea ce privește relațiile de prietenie, relațiile romantice pot începe inițial ca simple prietenii sau pot fi strâns legate de mediul social în care nativul este implicat. Prietenii pot juca un rol important în viața lor romantică. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a XI-a.

Venus în Casa a XII-a

Venus în Casa a XII-a poate să aducă la suprafață în viața unui individ relații ascunse sau secrete. Persoanele care au acest aspect în astrogramă sunt mai discrete și preferă să-și țină viața departe de atenția publicului. Ele se simt atrase de oameni mai izolați sau mai retrași. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a XII-a.

Vezi și: Efectele și implicațiile lui Venus în primele șase case astrologice. Ce aduce nativilor "Micul Benefic"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel