Efectele și implicațiile lui Venus în primele șase case astrologice. Ce aduce nativilor "Micul Benefic"?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Venus este asociată cu Afrodita în mitologie. În astrologie, reprezintă planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor.

Locul ocupat de Venus în harta noastră natală indică modul în care exprimăm afecțiunea, atracțiile noastre și reflectă aspecte ale feminității.

Poziționarea lui Venus în astrograma natală poate influența modul în care ne exprimăm afecțiunea și atracția față de ceilalți, evidențiind, de asemenea, propriile noastre calități care atrag atenția celor din jur. Venus ne oferă indicii despre comportamentul nostru legat de cheltuieli și preferințe estetice. Oferă perspective asupra relațiilor în care avem succes și discută despre ce ne aduce bucurie și satisfacție.

Semnul Venus din astrograma noastră poate indica ceea ce ne aduce fericire în dragoste. Este esențial să acordăm atenție acestui aspect, dat fiind că relațiile romantice constituie o parte semnificativă a vieții fiecăruia dintre noi.

În astrograma unei femei, poziția lui Venus poate dezvălui modul în care își exprimă feminitatea și trăiește iubirea, pe când la bărbați, poziția lui Venus poate dezvălui tipurile de femei care îi atrag.

Ce influență are Venus în primele case din astrologie?

Venus în Casa I

Atunci când Venus se află în Casa I a astrogramei, nativul poate emana un farmec aparte și poate fi perceput ca fiind plăcut, atrăgător și echilibrat. Această poziție poate influența, de asemenea, modul în care o persoană se implică în relații și interacțiunile interpersonale. Nativii cu Venus în Casa I pot avea o viziune pozitivă asupra vieții, pot fi gratioși și pot avea o abordare estetică sau artistică în modul în care se prezintă lumii. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa I.

Venus în Casa a II-a

Atunci când Venus se află în Casa a doua a astrogramei, poate indica o legătură solidă între afecțiune și valorile materiale. Mai mult, apare o apreciere pentru lux și frumusețe, precum și o abilitate de a atrage prosperitate prin intermediul relațiilor și aptitudinilor sociale. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a II-a.

Venus în Casa a III-a

Venus în Casa a treia poate indica o abilitate innăscută de a comunica într-un mod plăcut și armonios. Persoanele cu această poziție sunt fermecătoare, mai ales în conversație și pot adopta o abordare diplomatică și politicoasă. Această poziție poate influența, de asemenea, relațiile cu frații și surorile, precum și cu cei din mediul apropiat, cum ar fi colegii, vecinii sau prietenii. Poate indica o relație armonioasă și cooperantă cu aceștia. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a III-a.

Venus în Casa a IV-a

Atunci când Venus se găsește în Casa a patra a astrogramei, nativul poate manifesta o legătură profundă cu familia și cu tradițiile acesteia. Această poziție poate indica o nevoie puternică de armonie și echilibru în sânul familiei și în relațiile cu membrii acesteia. Persoanele acestea sunt foarte sentimentale și iubitoare. Ele valorizează momentele de intimitate și confort pe care le împărtășesc alături de cei dragi. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a IV-a.

Venus în Casa a V-a

Atunci când Venus se află în Casa a cincea a astrogramei, poate aduce un impuls creativ puternic, fiind asociată cu talentul artistic, aprecierea artei și dorința de a se exprima în moduri armonioase și pline de imaginație. De asemenea, Casa a cincea este asociată cu copiii, iar prezența lui Venus în această casă poate indica o legătură puternică sau o plăcere deosebită în activitățile legate de îngrijirea și educația lor. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a V-a.

Venus în Casa a VI-a

Când Venus se află în Casa a VI-a a astrogramei, sugerează că nativul posedă abilitatea de a stabili relații bune și plăcute cu colegii de muncă. Cooperarea și echilibrul vor fi aspecte esențiale în relațiile profesionale. Mai mult, această poziție a lui Venus poate spune că persoana găsește plăcere în sarcinile de zi cu zi legate de muncă. Pot fi implicate activități artistice sau creative care aduc satisfacție. Vezi aici articolul complet despre Venus în Casa a VI-a.

Citește și acest articol: Influența lui Saturn în primele ȘASE case astrologice. Ce lecții aduce marele învățător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel