Venus în Casa a IV-a sau nevoia puternică de armonie și echilibru

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Cum sunt nativii care au Venus în Casa a patra?

În astrologie, Venus reprezintă planeta iubirii, frumuseții, armoniei, plăcerii și relațiilor.

Este asociată cu sentimentele romantice, atracția fizică, bucuria și confortul. În funcție de poziția sa într-un horoscop natal, Venus poate oferi indicii despre modul în care o persoană iubește, despre valorile sale estetice, preferințele legate de artă și frumusețe, precum și despre modul în care se angajează în relații și interacțiuni sociale.

Dacă Venus este bine aspectată într-o hartă, poate indica o persoană care se bucură de relații armonioase, care apreciază frumusețea și arta și care este capabilă să ofere și să primească dragoste și afecțiune în mod echilibrat.

În schimb, aspectele tensionate sau pozițiile dificile ale lui Venus pot indica dificultăți în relații, tendințe spre superficialitate sau lipsă de încredere în propria frumusețe și valoare personală.

Venus în Casa a III-a: Arta conversației

Casa a IV-a în astrologie

Casa a patra este cunoscută drept Casa Familiei sau a rădăcinilor noastre.

Într-o hartă natală, această casă se află în partea de jos și reprezintă fundamentul ei. Este locul în care găsim confortul și siguranța, iar în această casă descoperim mai multe despre ceea ce ne aduce aceste sentimente. Totodată, Casa a patra dezvăluie detalii despre mediul nostru de acasă și despre modul în care îl construim pentru noi înșine.

Guvernată de zodia Racului și amplasată în partea de jos a roții zodiacului, Casa a patra influențează toate aspectele fundamentale, inclusiv locuința noastră, sentimentul de securitate, intimitatea și relațiile cu părinții, mai ales cu mama, dar și cu copiii. Această casă ne oferă perspective asupra rolului nostru în a fi părinți și asupra abilităților noastre de a avea grijă de cei dragi.

Ce înseamnă Venus în Casa a IV-a în harta natală?

În astrologie, Venus în casa a patra reprezintă modul în care o persoană experimentează și exprimă afecțiunea, confortul, siguranța și relațiile în cadrul familiei și al căminului său. Casa a patra este asociată cu originile, mediul familial, confortul emoțional și legăturile strânse cu cei dragi.

Atunci când Venus se află în casa a patra, nativul poate fi profund atașat de familie și de tradițiile familiale. Această poziție poate indica o nevoie puternică de armonie și echilibru în viața de acasă și în relațiile cu membrii familiei.

Persoanele cu Venus în casa a patra pot fi adesea foarte sentimentale și iubitoare. Apreciază momentele de intimitate și confort pe care le împărtășesc cu cei dragi.

De asemenea, această poziție poate influența modul în care cineva își decorează sau își organizează locuința.

Este posibil ca aceste persoane să aibă o puternică legătură cu tradițiile culturale și familiale și să investească mult timp și efort în menținerea legăturilor cu rădăcinile lor.

În ceea ce privește relațiile romantice, Venus în casa a patra poate indica faptul că persoana caută un partener care să ofere siguranță emoțională și stabilitate. Aceștia ar putea fi atrași de persoane care au valori și aspirații similare în ceea ce privește viața de familie.

Citește și: Venus în Casa a II-a: Aprecierea pentru lux și frumusețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel