Venus în Casa I: Farmecul și Prezența Personală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce înseamnă dacă ai Venus în Casa I? Află mai multe despre această poziție a planetei. 

Daca știi că ai semnul lui Venus în prima casă din harta natală, probabil te întrebi la ce se referă. Îți punem la dispoziție detalii utile.

Ce știm despre Venus?

Venus este considerată planeta asociată frumuseții, plăcerii, iubirii și prosperității financiare.

Plasarea lui Venus în astrograma natală poate influența modul în care exprimăm afecțiunea și atracția noastră față de ceilalți. De asemenea, reflectă și propriile noastre calități care îi atrag pe cei din jur.

Totodată, Venus ne dezvăluie informații despre comportamentul nostru în ceea ce privește cheltuielile și preferințele estetice. În plus, ne oferă indicii despre relațiile în care avem succes. Despre ceea ce ne aduce bucurie și satisfacție.

Poziția semnului Venus în astrograma noastră indică ceea ce ne aduce fericire în dragoste. Deoarece relațiile romantice sunt o parte importantă a vieții fiecăruia, este recomandat să acordăm atenție semnului nostru Venus.

În astrograma unei femei, Venus poate arăta cum își exprimă feminitatea și modul în care trăiește iubirea. În cazul bărbaților, poziția lui Venus poate dezvălui tipul de femei care îi atrag.

Cele mai populare întrebări despre planeta Venus. Tu știi să răspunzi?

Ce cunoaștem despre Casa I în astrologie?

Iată ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro!

Aflăm că această casă este, de fapt, cea de la care pornește toată astrograma. Se numește și Casa ascendentului și este fațada noastră, felul în care suntem percepuți de cei din jur atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește prima impresie. Pe scurt, ce simte sufletul și ce văd ochii. Ascendentul este oferit de prima respirație. Este vorba despre cum alegi tu să te construiești, pe parcursul vieții tale. Adesea, vei observa că Ascendentul este chiar mai important decât zodia.

Prima Casa te poate ajuta să îţi explici aspectul fizic, corpul, temperamentul și felul în care abordezi viața, în general. Iți spune şi care sunt primele impresii pe care le lași celorlalți, oferă informații despre felul tău de a conduce, noi inițiative, noi începuturi.

Ce înseamnă Venus în Casa I în harta natală?

În astrologie, Venus în Casa I reprezintă modul în care o persoană se prezintă în societate, stilul ei personal și felul în care este percepută de ceilalți în relație cu frumusețea, grația și armonia.

Venus este planeta asociată cu iubirea, frumusețea, armonia, relațiile și estetica. Când Venus se află în Casa I, nativul poate avea o prezență plină de farmec și poate fi percepută ca fiind plăcută, atrăgătoare și echilibrată. Această poziție poate influența, de asemenea, modul în care o persoană abordează relațiile și modul în care se angajează în relațiile interpersonale.

Persoanele cu Venus în Casa I pot avea o atitudine pozitivă față de viață, pot fi pline de grație și pot avea o abordare estetică sau artistică în ceea ce privește modul lor de a se prezenta lumii.

Ce aflăm de pe KRSchannel - Learn Astrology în raport cu plasarea lui Venus în Casa I? „Persoanele cu Venus în Casa I au o personalitate extrem de plăcută. Nu ține neapărat de înfățișare, dar atrag pe oricine. De asemenea, acești nativi au foarte multă încredere în ei, știu cine sunt și o arată de fiecare dată. Le place să aibă grijă de ei, vor să arate bine, se îngrijesc. Vorbesc frumos, sunt interesați să facă pe plac altora. Iubesc, ca să fie iubiți.”

Poți să citești și: Saturn în Casa 1: Introspecție și Transformare Personală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel