Astrologii internaționali despre prima Luna Nouă din 2024: ”Aduce independență și orizonturi noi”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 11 ianuarie, avem prima Lună Nouă din an, în semnul Capricornului. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Atunci când vorbim de Luna Nouă, avem o conjuncție între Soare și Lună. Luna Nouă este numită și Luna Întunecată, fiind prima fază lunară a lunii. Poți să-i folosești energia, pentru că Luna Nouă reprezintă o perioadă de noi începuturi.

Ce aduce Luna Nouă în Capricorn?

O Lună Nouă în Capricorn poate vorbi despre un nou început, chiar dacă un debut puțin mai greoi. De asemenea, arhetipul Capricornului reprezintă disciplină, organizare, perfecționism și etapizare. Totul trebuie făcut ca la carte.

Care este părerea astrologilor internaționali despre această Lună Nouă în Capricorn?

Terence Guardino este de părere că această Lună Nouă aduce deschidere către noi oportunități, mai ales în ceea ce privește partea neconvențională și tehnologică. Energia Capricornului influențează zonele de afaceri și aduce practicalitate. O să începi noul an gândindu-te la ceea ce vrei să obții. Astrologul afirmă că ideile vor fi în afara zonei noastre de confort. Guardino spune: „ Fii mai deschis. Nu-ți fie frică de tehnologie.”. Totodată, la nivel mondial, se va resimți o energie vizionară. Vei vrea să-ți asumi riscuri.

Iată părerea lui Terence Guardino AICI.

Veerle Debruyne ne sfătuiește să scriem o listă structurată cu lucruri pe care vrem să le obținem datorită energiei favorabile. „Nu căuta scurtături. Gândește-te la câteva obiective pentru viitor și lucrează la acestea.”, spune astrologul. Debruyne consideră că această Lună Nouă este una dintre cele mai bune din acest an deoarece aduce independență. Începe prin a manifesta ceea ce-ți dorești și o să vezi că se vor materializa. Având și Marte în Capricorn, optimismul pentru munca care trebuie făcută va fi crescut.

Iată ce spune Veerle Debruyne AICI.

Ce se întâmplă când Luna este în Capricorn?

Cu Luna în Capricorn, poți face pași concreți. Te poți simți inventiv, îți urmărești obiectivele profesionale sau planifici un salt în carieră. Încearcă să îți păstrezi și flexibilitatea, pentru că Luna Nouă în Capricorn te poate face să te simți cam rigid. Energia Capricornului își dorește efort de la tine, așa că gândește-te bine la ce vrei pentru 2024 din punctul de vedere al statutului. După cum au spus și astrologii internaționali, o să fii dispus să-ți asumi riscuri și vei căuta libertate.

Citește și Marte în Capricorn din 4 ianuarie. Decizii radicale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel