Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 27 august 2022: „curajul de a alege ce ni se potrivește”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 27 august 2022 avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Acest aspect este influențat și de faptul că Marte, planeta acțiunii, se află în semnul Gemenilor. Astrologii internaționali privesc acest moment astrologic ca fiind numai bun pentru începuturi ce au legătură cu o filtrare a alegerilor noastre. 

O Lună Nouă presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. Luna Nouă în Fecioară se va petrece pe 27 august 2022 la ora 11:17, ora României. Este un eveniment extrem de interesant, mai ales pus în conextul celorlalte mișcări planetare. La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Este, în același timo, și un proces al lumii interioare, al sentimentelor, căci Luna vorbește mereu despre emoții, despre partea noastră interioară. 

Astrologul internațional Pam Gregory spune că e un moment oportun pentru a privi diferit mâncarea, felul în care ne alegem produsele pe care le consumăm, dar și hrana spirituală, având în vedere că Fecioara este un semn al minții, fiind guvernată de Mercur, planeta gândirii și a comunicării. S-ar putea să ne confruntăm cu o doză destul de mare de activitate a minții și cu foarte multe informații care vor roi în jurul nostru, având în vedere că Marte se află deja în semnul Gemenilor

Tot Pam Gregory ne spune că e posibil să ne confruntăm cu o doză mare de furie în zona social media, sau chiar furie împotriva social media. Totodată, ne vom simți destul de creativi și vom fi mai buni la multi-tasking, făcând mai multe lucruri în același timp, atenție totuși la epuizare și la riscul de a începe fără a mai încheia nimic. 

Astrologul internațional Bracha Goldsmith spune că această Lună Nouă deschide sezonul toamnei, schimbă anotimpul și nu numai, aduce energia semnelor mutabile mai aproape, deci ne adaptăm mai ușor situațiilor. Pentru că Marte este în Gemeni, se pare că mintea noastră se va duce în milioane de direcții, vedem o sumedenie de oportunități sau simțim nevoia de a acționa pe mai multe direcții, însă suntem noi capabili să filtrăm aceste direcții, să alegem ceea ce e bun pentru noi? Fecioara este și un semn al purității, deci avem șansa să vedem cu ochiul critic ce ar fi mai potrivit nouă, însă avem și curajul să facem alegerile respective? Asta depinde numai de noi!

sursă: YouTube, Pam Gregory, Bracha Goldsmith

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel