Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Pe 6 iunie, avem o Lună Nouă în Gemeni. Iată ce spun astrologii internaționali despre acest fenomen.

Când discutăm despre Luna Nouă, avem o conjuncție între Soare și Lună. Cunoscută și sub numele de Luna Întunecată, este prima fază lunară din ciclul său. Această perioadă poate fi folosită pentru a beneficia de energia ei, deoarece Luna Nouă simbolizează începuturile noi.

Afirmații de Lună Nouă pentru noi începuturi, iertare și acceptare

Ce aduce Luna Nouă în Gemeni?

Cinci planete vor fi aliniate în semnul Gemenilor peste doar câteva zile. Această aranjare a astrelor, cunoscută sub numele de stellium, aduce cu sine o concentrare puternică de energii și forțe. În această perioadă, putem beneficia de sprijinul celor din jur și avem acces la sfaturi valoroase. De asemenea, ne încurajează să avem curajul să începem noi proiecte. Este un moment propice pentru a ne seta intenții și pentru a schimba atitudinea față de tot ceea ce ne înconjoară.

Care este părerea astrologilor internaționali despre această Lună Nouă în semnul Gemenilor?

Pam Gregory este de părere că energia astrelor s-a schimbat foarte mult din luna aprilie și până acum. În plus, fiindcă vorbim despre arhetipul Gemenilor, trebuie să discutăm despre schimbare. Ne îndreptăm către vremuri mai luminoase și mai pozitive. Astrologul este de părere că va fi un moment oportun să plantezi unele semințe, din punct de vedere metaforic, să îți setezi intenții și să manifești tot ceea ce îți dorești să se întâmple în viața ta. 

Această Lună Nouă discută și despre cadrul social. Știm că Gemenii sunt comunicatori excelenți, așa că evenimentul astrologic de pe 6 iunie vorbește despre comunicare, în primul și în primul rând. Ne putem conecta cu ceilalți la un nivel mai profund decât până acum. Social Media va fi luată cu asalt și putem fi martorii apariției unor noi platforme sau a unor îmbunătățiri în mediul online. 

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta care influențează modul în care gândim. O să fim curioși și interesați să aflăm tot felul de subiecte noi.

Veerle Debruyne vorbește despre un nou început! Avem nevoie să plantăm semințele în acel domeniu al vieții noastre care are nevoie de o împrospătare. Poate fi vorba despre familie sau despre job. La fel ca astrologul de mai sus, acesta este de acord cu faptul că Gemenii reprezintă comunicare, învățare, vorbire, schimb de informații. Merită să fim vorbăreți, să socializăm, să ne distram, să fim curioși! 

Avem în vedere o energie pozitivă, ușoară, care ne poate binedispune, doar dacă îi permitem să intre în viețile noastre. Suntem invitați de astre la comunicare. Să vorbim mai mult, chiar și cu vecinul sau să ieșim cu prietenii la cumpărături. O să ne facă bine. Să nu uitam și că Mercur, guvernatorul Gemenilor, se află tot în același semn, așa că este un aspect foarte pozitiv. 

Patrick Arundell ne spune că Luna Nouă în Gemeni va avea o energie extraordinară, datorită prezenței lui Venus în același semn. Care vor fi temele principale? Dacă ești Fecioară, Săgetător sau Pești, pot fi câteva tensiuni, datorate prezenței lui Saturn. Dar tema de bază va fi comunicarea, pentru toate semnele din zodiac. Fiindcă acolo va fi și Venus, lângă Luna și Soarele din Gemeni, vom avea farmecul cuvintelor. 

Este o zi bună pentru călătorii scurte, dar și pentru scris. Putem chiar și să ne așternem gândurile pe o foaie de hârtie.

Citește și: Ce înseamnă un stellium în astrologie? Vom avea unul pe 6 iunie și aduce forță și energie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel