Afirmații de Lună Nouă pentru noi începuturi, iertare și acceptare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Mâine, pe 10 martie, are loc un fenomen interesant din punct de vedere astral, o Lună Nouă în semnul Peștilor. Iată ce afirmații poți să rostești cu această ocazie!

10 martie va fi o zi cu semnificație din punct de vedere astral - o Lună Nouă, care se va petrece în ultimul semn al zodiacului. Știm deja că vorbim despre o fază a lunii care este benefică pentru noi, mai ales că vorbim despre începuturi, ritualuri și intenții pe care ni le putem seta.

Este un moment ideal pentru iertare și acceptare, mai ales că Luna Nouă din Pești discută despre un nou început sau despre dizolvare. Putem vorbi și despre un început al sfârșitului, pentru că Peștii sunt ultimul semn din zodiac. Cum Luna va fi și în conjuncție de semn cu Saturn și Neptun, trebuie să facem distincția între ceea ce ne dorim și ceea ce se poate întâmpla cu adevărat. Trebuie să acceptăm și trecerea timpului.

Cele PATRU ZODII afectate de Luna Nouă din Pești

Va fi un moment cu impact pentru zodiile mutabile - Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată afirmațiile!

„De această Lună Nouă, sunt deschis/ă către noi începuturi și aventuri care mă vor ajuta să cresc și să mă dezvolt pe toate planurile.”

„Aleg să iert trecutul și să las deoparte orice resentimente sau amărăciuni, pentru a face loc în viața mea pentru iubire și armonie.”

„În lumina Lunii Noi, mă accept pe mine în întregime, cu toate calitățile și defectele mele. Sunt suficient de bun/ă, așa cum sunt.”

„Cu fiecare respirație, mă deschid către acceptare și înțelegere față de mine și față de cei din jurul meu. Toți suntem într-un proces de creștere și evoluție.”

„Aleg să las în urmă fricile și îndoielile și să îmi îndrept atenția către o perspectivă plină de încredere și optimism pentru viitor.”

„De această Lună Nouă, las totul să rămână în trecut și mă concentrez asupra prezentului și a potențialului meu de a crea un viitor luminos și plin de satisfacții.”

„Cu fiecare pas pe care îl fac, mă deschid către noi oportunități și experiențe care să-mi aducă bucurie și împlinire.”

„Aleg să trăiesc în armonie cu mine însumi/însămi și cu Universul. Învăț să merg pe calea vieții cu grație și încredere.”

„Cu fiecare respirație, mă eliberez de gândurile și emoțiile negative. Fac loc în interiorul meu pentru pace și echilibru  și îmi îndrept atenția către tot ceea ce este pozitiv și benefic.”

„Aleg să recunosc și să apreciez frumusețea și unicitatea fiecărei etape a vieții mele. Înțeleg că fiecare moment este o oportunitate pentru creștere și transformare.”

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Lună Nouă în Pești pe 10 martie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel