Lună Nouă în Pești pe 10 martie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 10 martie vom avea o Lună Nouă în Pești. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru fiecare zodie/ascendent!

 

Luna Nouă în Pești vorbește despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, dar și în sextil de semn cu Jupiter și Uranus, este clar că trebuie să gândim pe termen lung.

Este clar că trebuie să facem diferența între ficțiune și realitate. Dar și să acceptăm trecerea timpului. Un moment cu impact pentru zodiile mutabile: Gemeni, Fecioară. Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a și se află între Saturn și Neptun. Este cazul să-ți dai seama care părți ale trecutului sunt adevărate și care sunt doar în capul tău. Nu mai poți sta în aceeași victimizare, ci trebuie să schimbi ceva și să o iei de la capăt. Nostalgia poate deveni toxică, așadar nu idealiza trecutul. Dacă începi un proces legat de sănătate, ai grijă în ce direcție mergi: o parte a Lunii Noi te trimite într-o zonă spirituală, iar cealaltă către medicina clasică.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Luna Nouă va fi în casa a 11-a. Trebuie să-ți dai seama cine îți este prieten cu adevărat și cine nu este așa cum ar trebui. Dacă tu ai nevoie de aceștia și ei nu sunt prezenți, o schimbare a atitudinii este necesară. E nevoie de selecție în anturajul tău.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La serviciu ți s-au făcut niște promisiuni sau tu ai făcut unele. Problema este că nu vei putea să le respecți. Chiar dacă tu ai încredere în ceea ce ți s-a promis, cu Luna Nouă lângă Saturn și Neptun, apar situații. Te poți supăra și victimiza, dar nu ai ce să faci. De la Luna Nouă în casa a 10-a, mai poți învăța să nu pui șefii sau persoanele autoritate pe un piedestal.

Rac/Ascendent în Rac

Vei avea o stare apăsătoare, de tristețe pe care nu ți-o poți explica. Pentru a o depăși, încearcă să citești. Astrologul îți recomandă cărțile cu biografii. Citește poveștile altor oameni pentru a vedea cum au trecut aceștia peste momentele grele. Învață din greutățile altora și motivează-te.

Leu/Ascendent în Leu

Avem o Lună Nouă lângă Saturn, în casa a 8-a. Este necesar să faci diferența între așteptările pe care le ai de la viață și ce primești de fapt. Ca să nu te mai consideri victimă, încearcă să-ți apropii dorințele de realitate. Un alt lucru important este să nu mai aștepți ajutor de la ceilalți, ci să înveți să te descurci singur.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a. Din martie 2023, treci prin tot felul de evenimente în plan relațional. Posibil să fi încheiat/început relații sau ai stat mai mult singur. Este timpul să iei niște decizii dacă ai o relație. Te muți cu persoana respectivă? Te căsătorești? Trebuie să te gândești ce mai creează relația ta. Dacă ești singur, astrele te sprijină în a cunoaște pe cineva. Cu toate acestea, dat fiind că este implicat și Saturn, poți întâlni persoane mai serioase sau mature, iar între voi să fie o diferență de vârstă.

Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă va fi în casa 6-a. Este un moment în care trebuie să accepți că lucrurile de la serviciu nu vor merge așa cum îți dorești, dacă n-au făcut-o până acum. Ce ai de făcut? Să-ți schimbi locul de muncă sau atitudinea? Nu poți schimba exteriorul, însă interiorul da. Ai grijă la relațiile de prietenie cu colegii. Aceștia pot avea și ei problemele lor, prin urmare, nu te pot ajuta. Mai fii cu băgare de seamă și la sănătate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai o Lună Nouă în casa a 5-a. Tu ești o fire foarte romantică, dar nu se vede. Acest eveniment îți arată că una este ce îți imaginezi tu despre o întâlnire și alta este ce se întâmplă cu adevărat. Problema apare atunci când persoana cu care ai ieșit nu are gesturile pe care ți le-ai imaginat sau nu spune cuvintele pe care le așteptai. Vei avea impresia că nu ești iubit și apreciat. E important să acorzi timp omului respectiv, dar și ție. Este frumos să visezi, dar realitatea nu va fi conform așteptărilor tale.

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a 4-a. Una este ceea ce crezi tu despre familia ta, iar alta este realitatea. Poate că oamenii respectivi nu doresc să îți facă rău, dar tu te vei pune în postura de victimă oricum. Recomandarea astrologului pentru acest eveniment este să te uiți în ochii părinților, ai bunicilor și să accepți că te-au crescut așa cum au putut. Poți face asta și cu propriul copil. Dacă te muți în această perioadă, încearcă să nu îți pui piedici.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Lună Nouă este nemaipomenită pentru tine. Este momentul potrivit să îți îmbini pragmatismul specific cu creativitatea. Învață ceva nou despre tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă este în casa a 2-a și este lângă Saturn. La tine, instabilitatea se va plasa în plan financiar și va durea. Poate vei vrea să te ocupi de unele activități, dar nu ai bani. Când este vorba de zona financiară, tu ești propriul tău inamic deoarece îți pui limite. Este o perioadă bună dacă dorești să-ți faci un cont de economii.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă este în semnul tău. Se află lângă Saturn și Neptun. Este momentul nemaipomenit pentru a realiza ce este în capul tău și ce se întâmplă în realitate. Orice schimbare pe care o faci în jurul datei de 10 martie, nu va fi așa cum ți-ai imaginat. Încearcă să împaci fanteziile cu realitatea ca să nu fii dezamăgit. Daniela Simulescu îți mai pune în vedere să ai grijă la sănătate. Nu o neglija deloc.

Îți recomandăm și Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel