Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 10 martie, avem o Lună Nouă în semnul visător și haotic al Peștilor! Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen.

Atunci când vorbim de Luna Nouă, avem o conjuncție între Soare și Lună. Luna Nouă este numită și Luna Întunecată, fiind prima fază lunară a lunii. Poți să-i folosești energia, pentru că Luna Nouă reprezintă o perioadă de noi începuturi.

Iată ce ne spun astrologii internaționali despre acest eveniment!

Gregory Scott este de părere că Luna Nouă ne aduce nevoia pentru o pauză, înainte de a începe un nou ciclu. Conform acestuia, trebuie să ne analizăm lucrurile în care vrem să ne investim timpul și energia. De asemenea, ne recomandă să ne punem intenții și să "plantăm semințe noi" pe care să le vedem cum cresc.

"Ceea ce este interesant la această Lună Nouă este contradicția pe care o face. Atrage toată energia Peștilor, care este ultimul semn al zodiacului. Peștii sunt un semn de apă care sunt concentrați pe aspectele spirituale și care se ocupă de lucrurile mici. Acest semn este asociat cu vindecarea, creativitatea, conexiunea cu alți oameni, dar și cu Divinitatea. Prin urmare, Luna Nouă de acum vorbește despre atragerea unei energii spirituale.", ne transmite Gregory. Poți vedea previziunile complete AICI.

Ruxandra Gheordunescu-Preda ne informează că Luna Nouă este concentrată pe: acceptarea lucrurilor așa cum sunt, a face pace cu realitatea unei situații și eliberarea a ceva de care nu mai putem ține, în vederea a crea ceva nou în viitor într-un mod inovativ.

"Această Lună Nouă vorbește despre un nou început legat de teme generale. Urmează acceptarea a ceea ce nu putem schimba. S-ar putea să fim concentrați pe inovare, creștere și cum să creăm stabilitate crescută în viețile noastre. Dar asta doar după ce am făcut pace cu ce nu mai e de datoria noastră. Putem începe să lucrăm la un viitor care este mult mai stabil și de încredere.", este de părere Ruxandra. AICI poți vedea previziunile complete.

Cu Luna Nouă în Pești suntem mult mai sensibili, mai emoționali și este timpul să revenim cu picioarele pe pământ, spune Cam White. Acest eveniment este un fel de oportunitate pentru tine de care trebuie să profiți. "Cu tot ceea ce se întâmplat în semnul Peștilor, am încercat să navigăm. Luna Nouă ne scoate energia emoțională la iveală. Din cauza haosului provocat de planetele în Pești, lucrurile vor veni din frustrare. Încerci să-ți dai seama cum să-ți aduni energia, dar nu știi de unde să te apuci. Trebuie să te așezi undeva și să te gândești care e problema. Îmi place că Luna Nouă în Pești aduce dorința de evaluare a unor aspecte. Doar că trebuie să-ți oferi timp pentru asta.", a mai precizat Cam. Poți vedea părerea completă a acestuia AICI.

Citește și Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel