Cele PATRU ZODII afectate de Luna Nouă din Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 10 martie, avem un moment minunat pentru iertare și acceptare. 

Pe 10 martie vom avea o Lună Nouă în Pești. Cunoaștem că această fază a lunii este una prielnică pentru noi începuturi, intenții și ritualuri. Și cum acum, Luna este în conjuncție de semn cu Saturn și Neptun, este clar că trebuie să distingem mai întâi ceea ce ne dorim și ceea ce poate deveni realitate. Adică să împăcăm inspirația cu raționalul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se va petrece în Casa a 10-a. Unii dintre voi sunt într-o călătorie anevoioasă referitoare la carieră. Poate că ți-ai dorit la un moment dat un alt loc de muncă sau un alt statut profesional, dar îți dai seama că nu ești acolo unde trebuie. Câteodată, scenariile din capul nostru nu ne ies mereu în totalitate. Luna Nouă vrea să fii mai blând cu tine și să îți dai seama că ai făcut tot ce a ținut de tine pe partea profesională. Acum trebuie doar să dai timp timpului. Și cu siguranță va veni și schimbarea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se va petrece la tine în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Dar noi ne vom referi deocamdată la cele afective. Saturn este în aceeași zonă încă din martie 2023. Odată cu acest eveniment, ai face bine să îți dai seama de ce anume ai nevoie de la (un) partenerul de viață. Este cazul să îți trasezi și niște limite personale. Saturn nu acceptă legături ciudate, toxice, anormale sau indisponibile. Ai nevoie de mai multă acceptare în zona relațională.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se va petrece în Casa a 4-a, cea care se referă la familie și (a)casă. Poate fi un moment decisiv în care să te maturizezi și să accepți că oamenii cei mai dragi pot greși. Și îi poți ierta. Fie că este vorba despre părinți, bunici sau verișori. Dacă îți ierți rădăcinile, te ierți pe tine în primul și primul rând. Împacă-te cu ei și fii tu cel matur. Poate că au greșit dintr-un motiv întemeiat. Este o perioadă bună să te și muți sau să aduci îmbunătățiri locuinței. 

Pești/Ascendent în Peşti

Luna Nouă se petrece în semnul tău, în apropierea lui Saturn. Ai nevoie de blândețe, indulgență și răbdare. Este momentul să faci pace cu tine, cu corpul tău, cu mintea ta, cu viața ta, dar și cu experiențele de până acum. Cu alte cuvinte, sănătatea este prioritară. Mulți veți simți că trece timpul și că nu aveți tot ceea ce trebuia. De fapt, visurile voastre nu se potrivesc de cele mai multe ori cu realitatea actuală. Dar asta nu înseamnă că nu veți reuși. 

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să pună stop cheltuielilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel