Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să pună stop cheltuielilor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce previziuni avem pentru următoarele ȘASE zodii?

Echipa Astrosens urează un călduros La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor care ne urmăresc!

Ce aspecte merită să avem în atenție?

Ei bine, azi, Mercur este în conjuncție cu Neptun, în semnul Peștilor. Trebuie să spunem că este un aspect neplăcut în teoria astrologică, deoarece aduce haos și confuzie. Neptun este planeta care dizolvă, iar Mercur se ocupă cu gândirea. Așa că putem asista la dezinformare sau la campanii de denigrare. Totodată, ne păcălim rapid și nu prea ne dăm seama ce este real și ce nu. Dar este o conjuncție pozitivă pentru inspirație și activități artistice. 

Mâine, o să avem un sextil intre Soarele din Pești și Uranus din semnul Taurului. Așa că suntem susținuți să ne schimbăm rutina și să încercam și activități noi. Astrele ne încurajează să fim mai îndrăzneți.

Pe 10 martie, astrele ne aduc o zi aglomerată. În primul rând, avem un careu dintre Marte din Vărsător și Uranus din Taur. Este un aspect ce provoacă lipsa concentrării și instabilitate. Dar aduce și un beneficiu, acela de a schimba ceva în felul în care ne raportăm la prieteni sau la planurile noastre pentru viitorul apropiat. Nativii cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma, deci Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot pe 10, Mercur intră în semnul Berbecului, iar asta ne îndeamnă să luam o decizie pe care am tot amânat-o. În aceeași zi, vom avea și Luna Nouă în Pești, care ne spune să gândim pe termen lung.

Zodiile care primesc super puteri de la Jupiter până la final de mai

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru weekend!

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Mercur este în Casa a șasea, așa că trebuie să ai în continuare grijă la discuțiile cu colegii, cel puțin până va intra în Casa a 7-a, pe 10 martie. În acest weekend, ai face bine să nu fugi de anumite discuții mai spinoase în relația pe care o ai. Fiindcă de săptămâna viitoare va deveni mult mai complicat. Tu o să devii ceva mai agresiv în relația cu partenerul. Este important să mai lași de la tine, oricât ți-ar fi de greu.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această Lună Nouă din Casa a cincea, de la finalul săptămânii, îți poate folosi ca să îți dai seama unde tragi de oameni. Pentru că dacă tu le oferi ceva și ei nu îți oferă înapoi, ai putea să te întrebi de ce pierzi timpul cu ei. Și fii mai sincer cu tine. Trebuie să realizezi că viața nu este întotdeauna așa cum ți-o imaginezi tu. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din luna martie a anului 2023, tot treci prin responsabilități legate de familie. Iar acum, o să ai Luna Noua în Casa a patra. Însă, Mercur va intra în Casa a cincea curând, iar acest aspect va fi mai interesant pentru tine, după cum spune astrologul Daniela Simulescu. De pildă, dacă ai liber în weekend, ai face bine să stai de vorbă cu copiii tai, indiferent de vârsta lor. Comunică mai mult cu ei. Dacă nu ai copii, discută cu alții despre pasiunile tale. Sau poți să cauți informații despre hobby-urile pe care le ai.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Următoarea Lună Nouă se petrece în același semn în care ai și Conjuncția dintre Mercur și Neptun. Pe tine te avantajează cu siguranță aceste aspecte, pentru că îți dai seama că poți să ai și o parte mai blândă, mai liniștită și mai plină de compasiune. Vei reuși să îmbini partea ta pragmatică și serioasă cu cea blândă, astfel încât să îi ajuți pe oamenii din jurul tău. Mercur va intra în casa a patra, așa că în acest weekend, poți aborda niște discuții mai dificile cu membrii familiei.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Luna Noua se va petrece în Casa a doua, unde este deja conjuncția Mercur-Neptun. Când discutăm despre această casă, vorbim, în primul rand, despre bani. Despre veniturile din muncă proprie. Este nevoie să pui stop la anumite cheltuieli. Nu face cheltuieli inutile și acceptă că unele cheltuieli, deși pe moment îți pot aduce bucurie, pe termen lung, îți pot aduce chiar mai multă nefericire.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Noua se va petrece, desigur, în semnul tău. Este posibil să simți nevoia de prospețime în viața ta. Dar, de fapt, astrele îți spun să te maturizezi, deși nu este ușor. Maturizarea aduce și o perioadă plină de mulțumire, chiar dacă poate să fie greu la început. Nu mai aștepta să pice din cer ceva.

Poți să citești și acest articol: Taurii și Capricornii au oportunități minunate până în iunie. Pentru Fecioare și Pești, se recomandă mai multă grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel