Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Leu de pe 16 august: "Să fim deschiși în fața noilor perspective!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Află ce ne spun unii astrologii internaționali despre Luna Nouă în semnul Leului, de azi.

Astăzi, beneficiem de o Lună Nouă în semnul Leului. Deși am putea să spunem că nu produce evenimente clare, semnificative, să ne amintim și de prezența careului acestui fenomen cu Uranus. Așa că poate să fie și multă imprevizibilitate. De asemenea, și Venus este retrogradă tot în semnul Leului.

Ce putem să facem noi, concret? Să ne amintim de spusele astrologului Daniela Simulescu! Putem că în această zi să decidem să facem ceva pentru noi înșine. Să întâmpinăm cu brațele deschise acest eveniment astrologic și să ne deschidem în direcția vibrației sale. 

De asemenea, o Lună Nouă poate să fie văzută ca un nou început. Putem să o luăm de la capăt și să avem în vedere o perspectivă optimistă, măcar din punct de vedere teoretic. Luna Plină în Leu ne poate învață să punem accent și pe partea plină a paharului.

Luna Nouă în Leu: Alege aceste ritualuri simple, care amplifică încrederea și creativitatea!

Iată ce spun următorii astrologi internaționali!

Primul astrolog care și-a exprimat părerea în legătură cu Luna Nouă în Leu este celebra Bracha Goldsmith. Aceasta este de părere că un asemenea fenomen reușește să scoată la lumină o pace interioară. Pentru că discutăm despre arhetipul Leului, astrologul amintește de faptul că Soarele reușește să fie o adevărată călăuză în viața noastră și a celor din jur.

Mai mult, nu omite nici prezența lui Venus retrograd, în careu cu Uranus din semnul Taurului. Astfel, reușim să ne descoperim pe noi înșine, totul fiind amplificat de energia această tensionată a tuturor aspectelor astrologice care au loc acum pe cer.

Și Pam Gregory și-a spus părerea în legătură cu Luna Nouă în Leu. Aceasta spune că ziua de azi ne poate aduce și proteste sau anumite răzvrătiri, pentru că energia dramatică a Leului este provocată și de Uranus în Taur, dar și de Venus retrogradă. Relațiile apropiate pot fi ușor instabile, dacă nu ne controlăm reacțiile sau emoțiile. Însă, astrologul vede Luna Nouă în Leu ca pe o oportunitate de a ne vindeca.

În final, Terrence Guardino asociază arhetipul Leului cu bucuria căldurii sufletești. Deși putem fi mai mânioși sau ne putem pierde răbdarea, este esențial să căutăm liniștea. Putem folosi această zi ca să ne schimbăm și să fim mai determinați. Să ne schimbăm, iar schimbarea să înceapă în primul rând, de la noi. 

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Luna Nouă în Leu, de pe 16 august. Recomandări pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel