Luna Nouă în Leu: Alege aceste ritualuri simple, care amplifică încrederea și creativitatea!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Atunci când discutăm despre o Lună Nouă în semnul Leului, putem manifesta ceva legat de acest arhetip. Iată ce poți încerca!

Azi avem Luna Nouă în Leu. Vorbim despre un eveniment extrem de special, care ne obligă să vedem partea plină a paharului.

Ritualurile pentru Luna Nouă în Leu pot fi axate pe amplificarea creativității, a expresiei personale și a creșterii încrederii în sine. Iată câteva idei de ritualuri pe care le poți încerca în această perioadă.

Creație și vizualizare

Alege un loc liniștit și începe prin a medita sau prin a-ți liniști mintea. Pune-ți o intenție pentru luna în curs, concentrându-te pe dorințele tale legate de creativitate, încredere în sine și auto expresie.

Scrie pe o foaie de hârtie sau într-un jurnal ceea ce îți dorești să realizezi în această lună. Creează o ilustrație, un desen sau o colaj care să reprezinte obiectivele tale pentru august. Concentrează-te pe simboluri care reflectă puterea și strălucirea Leului.

7 ritualuri de Lună Nouă: ce să faci de Lună Nouă, ca să-ți meargă bine

Ritual de aprindere a lumânărilor

Alege o lumânare în culoarea auriu sau portocaliu (culori asociate Leului) și aprinde-o. În timp ce o aprinzi, spune cu voce tare sau în gând afirmații legate de încrederea în sine, expresie creativă și abilitățile tale unice.

Baie cu cristale

Alege câteva cristale care sunt asociate cu energia Leului, cum ar fi citrinul, calcitul auriu sau carneolul. Umple o cadă cu apă caldă și adaugă câteva picături de ulei esențial de portocală sau de lămâie pentru a amplifica energia solară a Leului. Intră în cadă și ține în mână cristalele, concentrându-te pe calitățile pe care dorești să le dezvolți în această lună.

Dans sau mișcare creativă

Găsește un spațiu liber în care poți dansa și te poți mișca în voie. Alege o melodie care îți inspiră putere și încredere în tine și începe să dansezi într-un mod liber și expresiv. Vizualizează cum energia Leului îți pătrunde fiecare celulă, amplificând creativitatea și încrederea.

„Încărcare" a cristalelor

Așază cristalele asociate Leului (cum ar fi carneolul, citrinul sau calcitul auriu) în lumină lunii pentru a le încărca cu energia Lunii noi în Leu. Dacă ai o fereastră către luna sau soarele din ziua respectivă, așază cristalele pe pervaz pentru a le încărca cu energie.

Indiferent de ritualul pe care îl alegi, asigură-te că îl personalizezi în funcție de intențiile și nevoile tale. Important este să-ți îndrepți atenția spre dezvoltarea creativității tale și a încrederii în tine în această lună cu energie de Leu.

Vezi și: Luna Nouă în Leu, de pe 16 august. Recomandări pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel