Astrologii internaționali despre Luna Plină în Leu de pe 5 februarie: "Vor fi dezvăluiri și decizii dramatice!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe data de 5 februarie, vom avea o Lună Plină în Leu. O să fie un eveniment special, care nu trece neobservat, ce îi va marca îndeosebi pe cei cu marcaj fix în astrogramă. Iată ce părere au unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Duminică, pe 5 februarie, o să aibă loc o Lună Plină Specială!

Soarele și Luna vor fi și într-un careu cu Uranus. Acest aspect poate aduce evenimente neașteptate sau chiar bizare, în special pentru cei care au în harta natală marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

O să îl avem și pe Saturn implicat aici, așa că suntem indeciși. O parte dintre noi este hotărâtă, iar alta deloc.

Vorbim despre o Lună Plină în semnul Leului. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Deci, mulți se pot trezi că sunt în situații în care nu se mai simt confortabil, mai ales din punct de vedere relațional.

Luna Plină va avea loc seara, iar acest fenomen nu este simplu, ci poate aduce aspecte destul de copleșitoare. Marcante sau tensionante.

Îți reamintim că Luna Plină apare când Soarele și Luna se află într-o opoziție perfectă, de data aceasta undeva în jurul gradului 16-17. Pe 5, vom avea Soarele în semnul Vărsătorului și Luna în semnul Leului.

În afară de opoziția dintre Soare și Lună, Luna Plină este și într-un careu cu Uranus din Taur. Mai avem aici și un Nod Nord. Cum nu se poate mai bine.

Deci, pot apărea situații neașteptate, care să ne dea viața peste cap. Aduce tot felul de ciudățenii în viețile noastre, mai ales dacă ai acele marcaje fixe în astrogramă.

Totodată, arhetipul Vărsătorului se referă la ceilalți, la iubirea pentru ei și din partea lor. În schimb, energia Leului vorbește despre iubirea pentru sine sau pe care noi o oferim. Arhetipul Leului poate fi cam narcisic, în timp ce Vărsătorul poate fi puțin mai detașat.

Patrick Arundell este de părere că această Lună Plină va aduce decizii dramatice, dar și dezvăluiri care de care mai interesante. Reprezintă o Lună Plină cu adevărat specială, care ne influențează la nivel emoțional. Este, totodată, un moment potrivit să ne gândim unde suntem, unde am ajuns. Același astrolog ne sfătuiește să fim mai atenți în această zi.

Deși Luna Plină reprezintă un moment potrivit pentru creativitate, căldură și exprimarea emoțiilor, s-ar putea să se lase cu scântei când vine vorba despre relațiile cu ceilalți. Dacă ești într-o relație și ceva nu funcționează acolo, Luna Plină în Leu te-ar putea îndemna să vorbești foarte sincer și deschis, să lași cuvintele să curgă în discuțiile cu partenerul de viață. 

Practic, totul se învârte în jurul relațiilor cu ocazia acestei Luni Pline de pe 5 februarie. Poți spune ce simți fără să-ți pese de sentimentele celuilalt. Pur și simplu nu te poți abține. Vin zile în care adevărul poate fi pus pe primul loc, chiar dacă poți face dezvăluiri care mai degrabă șochează. Dacă te simți bine în compania persoanei pe care o iubești, poți fi mai afectuos în zilele următoare, cu precădere pe 5 februarie.

Ablas Roland Legrand vede Luna Plină de pe 5 februarie ca pe o ocazie de a lăsa în spate un trecut trist și de a privi cu încredere spre viitor. Acest astrolog spune că unii dintre nativi pot simți o senzație acută de nervi și neliniște în jurul acestei date. Vorbim despre cei care au în astrogramă marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Însă, în ciuda acestor aspecte, astrologul nu omite nici părțile pozitive.

Așa că, Luna Plină în Leu este văzută, în opinia sa, ca pe o șansă de a începe progresul și evoluția. Aceste lucruri nu se pot întâmpla de pe-o zi pe alta, dar poate fi un nou început. În final, Ablas Legrand afirmă că ne putem da frâu liber emoțiilor în preajma datei de 5 februarie. Dacă ai ceva pe suflet, cu greu poți fi oprit să te exprimi.

Veerle Debruyne admite că Luna Plină în Leu poate fi văzută ca un eveniment incendiar. De ce? Pentru că se petrece în semnul activ și extravagant al acestui semn din zodiac. Acest astrolog vorbește despre energia inimii și despre exprimarea sentimentelor la această dată. 

Spune că Lunile Pline sunt întotdeauna momente potrivite de claritate, de lucruri nespuse, care trebuie scoase la iveală. Ne îndeamnă să fim mai conștienți și mai deschiși cu ocazia acestui fenomen astrologic. Ea vede acest fenomen ca pe unul mai pozitiv, care ar trebui privit fără prea mari suspiciuni.

Încurajează spontaneitatea și ne dorește să trăim mai mult în prezent. Dar, nu uită să amintească nici de tensiunile care pot să apară, din cauza Lunii Pline din Careu cu Uranus din Taur. Deși este un aspect tensionat, ar fi bine să te îndrepți către partea bună a lucrurilor. Chiar dacă energia Leului poate aduce pe tavă și drama sau mândria.

Pentru unii nativi, va fi nevoie de o renunțare, de o decizie. Indiferent de capitol. Poate că este vorba despre o relație defectuoasă sau un job la care nu te mai simți apreciat.

În final, Pam Gregory afirmă că Luna Plină în Leu îți poate arăta lucrurile exact așa cum sunt. Poate că ai crezut că relația în care ești este ideală, dar apare ceva și îți demonstrează că este exact opusul. Pam crede că acest eveniment astrologic aduce și clipa perfectă pentru a închide capitole care nu mai merită atenția noastră. 

Acest astrolog crede că Luna Plină o să-ți activeze și capacitatea de a fi lider. Poți să preiei inițiativa în diferite aspecte ale vieții tale. Oricine poate deveni un lider! Așa că nu contează neapărat statutul profesional. Fii mai hotărât în aceste zile. Sunt încurajate și creativitatea, dar și iubirea pe care o putem împărtăși cu ceilalți.

Astrosens îți recomandă și: Efectele lui Pluto în Capricorn: Cititorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus numeroase schimbări!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel