Efectele lui Pluto în Capricorn: Cititorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus numeroase schimbări!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 2008 și până acum, tranzitul lui Pluto în Capricorn a adus numeroase schimbări la nivel individual. Pluto este cel care influențează lumea, dăruiește putere sau dărâmă. Află mărturiile cititorilor noștri, care spun cum le-a schimbat viața acest eveniment astrologic.

 

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn!

Pe 24 martie, va avea loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Avem aproape 15 ani de schimbări profunde, care au avut loc atât la nivel global, cât și la nivel personal. Pluto a intrat în Capricorn în 26 ianuarie 2008 și a adus modificări serioase pentru fiecare dintre noi.

Să ne reamintim că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. La nivel personal, cu toții am simțit acest tranzit al lui Pluto, în funcție de casa din harta natală pe care a traversat-o.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Lui Pluto îi place să dărâme. Pe moment, efectele sale te pot irita, frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu.

Urmăritorii Astrosens.ro confirmă spusele astrologului Daniela Simulescu! Iată câteva dintre dezvăluirile lor, care confirmă efectele tranzitului lui Pluto în Capricorn!

O urmăritoare de-a noastră ne spune că acum își explică toate evenimentele haotice din viața ei: "Wow…incredibil! Cât de adevărat! La Berbec a fost exact așa, doar că începând cu 2009 și încă nu mi-am găsit locul definitiv Se pare că mai am de lucru până în 2024. Mulțumesc pentru conștientizare! Niciodată nu m-am gândit la Pluto așa, dar acum îi mulțumesc!"

O altă doamnă a spus că înțelege toate aceste schimbări prin care a trecut: "da... minus, plus, zero și mult peste zero... o minunăție acest Pluto! Reinventarea unui Săgetător este adrenalină pură! Acum, după ce te-am ascultat, înțeleg mult mai mult zăpăceala din viața mea, care a început prin 2008 cu apogeu în martie 2020.. Mulțumesc!"

O cititoare Astrosens confirmă toate aceste păreri: "Sunt Rac cu ascendent în Leu...am divorțat, am învățat că eu sunt prima care contez, datorită acelor persoane care au întrat în viața mea și într-adevăr un moment șoc a fost o boală care m-a trezit, acum e ok...este exact cum ați spus."

Totodată, un urmăritor ne spune cum l-a influențat acest tranzit din punctul de vedere al sănătății: "Daniela, parcă ai intrat la propriu în viața mea de Vărsător. În 2009, după mulți ani de suferință atroce, am beneficiat de un tratament scump și eficace; am frecventat și spațiile închise, cum le spui tu la spitale. Am avut și am insomnii crâncene și am scos și niște reziduri psihologice din mine."

"Cât de adevărat la Berbec. Fantastic. Niciodată nu m-am gândit. Clar pe carieră. Am schimbat de 4 ori locul de muncă însă am și avansat. Culmea e că tot nu mi-am găsit jobul potrivit. Sunt pe drumul de a-mi deschide o afacere mică. Sper să nu îmi dea Pluto în cap".

O altă doamnă confirmă efectele lui Pluto în Capricorn: "Am analizat, reanalizat, din 2008 până acum...la toată familia mea....100% adevărat, așa s-a întâmplat. Cum sunt acum? Mai puternică, mai tolerantă!"

Echipa noastră va mulțumește încă o dată pentru toate mesajele și mărturiile. Va încurajăm să vă exprimați și să împărtășiți cu noi toate aceste experiențe!

Vezi și: Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE FIXE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel