Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE FIXE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 2008 și până în prezent, tranzitul lui Pluto în Capricorn a adus schimbări numeroase pe plan mondial și individual. Pluto influențează serios lumea, oferă putere sau din contră, dărâmă. În 2023, Pluto o să aibă un tranzit scurt în Vărsător, între martie-iunie și iese definitiv din Capricorn anul următor. Iată ce efecte are pentru SEMNELE FIXE.

Acum suntem pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn!

Pe 24 martie, va avea loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Avem aproape 15 ani de schimbări profunde, care au avut loc atât la nivel global, cât și la nivel personal. Pluto a intrat în Capricorn în 26 ianuarie 2008 și a adus modificări serioase.

Să nu uităm că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. La nivel personal, cu toții am simțit acest tranzit al lui Pluto, în funcție de casa din harta natală pe care a traversat-o.

Totodată, Pluto este planeta viselor, a iluziilor, a transformării și a puterii. Îi place să dărâme.

Cum a afectat Pluto în Capricorn semnele fixe? Vorbim despre Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Cel mai probabil, dacă ai aceste semne fixe în harta natală, ai trecut prin schimbări din 2008 și până în prezent.

Tranzitul lui Pluto în Capricorn reprezintă un adevărat exercițiu de anduranță, pentru toate zodiile.

Taur/Ascendent în Taur

Nativii Taur trebuie să se gândească cum s-au raportat din 2008 și până acum la religie sau la spiritualitate. Ai devenit mai religios sau nu? Ce cursuri ai început și nu ai finalizat? Mai mult ca sigur, mulți dintre Tauri au călătorit în acest interval mare de timp. Poate că și-au dorit sau au fost nevoiți să se mute. Ai în vedere toate transformările, din 2008 și până acum. Vezi cum le percepi.

Leu/Ascendent în Leu

Încă din 2008, ia în calcul de câte ori a trebuit să îți schimbi locul de muncă, colegii sau domeniul în care activezi. Dacă au apărut probleme de sănătate care te-au speriat, probabil Pluto te-a adus pe linia de supraviețuire. Ia în calcul cât de puternic ești azi, după toate aceste probleme.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să-ți spunem că ești unul dintre preferații lui Pluto! Încă din anul 2008, Pluto a fost la tine în Casa a 3-a, una superficială pentru acest semn. Vorbește despre mutare, dar și despre relația cu frații sau cu surorile. Tranzitul scurt al lui Pluto în Vărsător o să producă unele zgâlțâieli în mediul familial, dar nu te gândi numai la lucruri rele. 

Acordă atenție modului în care vorbești și comunici până în 2024!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto a fost la tine în Casa a 12-a, așa că pune-ți întrebarea: Ai început vreun proces spiritual sau terapeutic din 2008 până azi? Ai rămas în relații indisponibile? Ai părăsit sau ai fost părăsit? Poate că au existat și probleme de natură spirituală și nu ai mai dormit la fel de bine.

Din 2024, Pluto îți dă voie să o iei de la capăt, din multe puncte de vedere.

Poți să fii interesat și de: Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE MUTABILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel