Astrologii internaționali despre Luna Plină în Rac de pe 7 ianuarie: "Adunăm energie pentru noul an!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 7 ianuarie, va fi prima Lună Plină a lui 2023, în semnul Racului, dar și primul moment decisiv! Aici o să aibă loc adevărata trecere dintre ani. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen.

Luna Plină cere o renunțare, iar arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Ce spune Luna Plină? "Până aici se poate", Mai mult de atât nu pot”. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții însemnate.

Soarele din Capricorn este în conjuncție cu Mercur retrograd. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Deci, vom fi nevoiți să renunțăm la anumite legături sau rădăcini care nu ne lasă să mergem mai departe. Poate fi vorba despre o relație defectuoasă cu familia, o locuință, o relație amoroasă sau un loc de muncă. Această Lună Plină vrea să ne împingă, să rupem.

Odată cu Luna Plină de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care putem stabili cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Nu mai este momentul să găsești scuze sau să declini realitatea. Distruge ceva ce nu îți mai este de folos!

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. 

Iată ce spun astrologii internaționali despre Luna Plină de pe 7 ianuarie!

Pam Gregory spune că vor fi fenomene astrologice deosebit de importante în 2023, iar Luna Plină în semnul Racului este unul dintre ele. Astrologul este de părere că trebuie să preiei frâiele odată cu acest eveniment. Ce înseamnă asta? Să te încarci de energie, dar să fii propriul tău stăpân. Să devii un lider și să te gândești rațional la ceea ce trebuie să faci pe tot parcursul anului, ca să fii mai bine. Să fii integru și să-ți respecți principiile de viață.

Tot Pam consideră că Luna Plină în Rac o să aducă la suprafață și emoții mai puternice, dar și sentimente, mai ales că vorbim despre un semn de apă, precum Racul și despre Lună, guvernatorul său. Afirmă și că este o perioadă în care se pot descoperi tot felul de soluții sau tratamente pentru anumite boli sau afecțiuni. 

În final, astrologul este de părere că Luna Plină vorbește despre noi începuturi, dar și noi sfârșituri, fie că vorbim despre joburi, relații sau alte situații din viață.

În același timp, Bracha Goldsmith spune că Luna Plină în Rac este un eveniment care ne va afecta pe toți într-o oarecare măsură. Dincolo de energia Racului, Luna Plină vorbește despre timp de reflexie. Este momentul să ne gândim cu adevărat la lucrurile care contează pentru noi. 

Ba mai mult, este și o zi în care ne putem face micile plăceri. Poate îți este poftă de un desert savuros sau vrei să încerci o rețetă interesantă, de care nu ai avut timp să te ocupi până acum. Luna Plină poate fi un moment oportun pentru relaxare și detașare de la cotidian.

Aceeași Bracha Goldsmith spune că este clipa vindecării, a eliberării de sentimente negative. Încurajează începerea anului cu stări mai pozitive și cu mai mult optimism. Nu te mai judeca atât de aspru, s-ar putea să ceri prea mult de la tine. Nu fii surprins dacă vei repeta aceleași activități de mai multe ori, până îți ies. Să nu uităm că avem și Marte retrograd!

Molly McCord este de părere că Luna Plină în Rac vorbește despre sentimente, dar și despre sinceritate. În primul rând, cu tine însuți. Reprezintă o șansă unică la început de an ca să vezi ce funcționează și ce nu în viața ta, astfel încât să creezi un echilibru.

Pune accent pe nevoile tale odată cu acest fenomen astrologic. Trebuie să înveți să spui nu, să dăruiești cu limite și să nu te epuizezi. Astrologul recomandă să-ți acorzi timp liber pe 7 ianuarie, să te așezi și să te odihnești, ca să-ți poți reîncărca bateriile, mai ales după aglomerația specifică sărbătorilor de iarnă.

Ablas Roland Legrand vorbește despre Luna Plină în Rac ca o perioadă plină de emoții și sentimente de-a valma, în care putem avea anumite probleme de comunicare cu cei din jur. Va trebui să găsim soluții la problemele noastre, să luăm decizii destul de tranșante când vine vorba de apropiați.

Astrologul vede Luna Plină ca pe o modalitate de a ne organiza mai bine. Poate reprezenta noile începuturi, sfârșitul unui ciclu și un debut de an potrivit pentru planuri și obiective. Gândește-te la ce merită să lași în trecut și pe ce să te axezi în următoarele luni. Mizează pe transformare și regenerare.

Îți recomandăm și: ȘASE zodii puternic influențate de Mercur retrograd până pe 18 ianuarie

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel