Astrologii internaționali despre Marte în Pești de pe 23 martie: ”Este un moment bun pentru a lua lucrurile pas cu pas”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte intră în ultimul semn al zodiacului pe data de 23 martie, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Ce ne spun astrologii internaționali despre acest tranzit?

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Marte ne vorbește despre furie, curaj, inițiativă și luptă. Arhetipul
Peștilor este cel care dizolvă tot ce s-a întâmplat până la el. Nu are granițe și este precum topirea zăpezii, pregătindu-ne pentru primăvară. Este semnul necunoscutului, Universului, spiritualității și sănătății.

Iată părerea astrologilor internaționali despre tranzitul lui Marte în Pești!

Cam White se simte copleșit de numărul planetelor care se află în Pești: Neptun, Venus, Saturn și Marte. Acesta afirmă că este un pic cam mult pentru acest semn. Marte în Pești aduce puțină demnitate. Nu este atât de puternic, dar nu este nici atât de rău. Lucrurile se complică atunci când Venus, Saturn, Marte și Neptun sunt toate în Pești.

”Cred că va fi greu să-ți accesezi intuiția, să ai încredere în proces, mai ales că sunt atâtea date contradictorii. Poate fi copleșitor. Dar cred că Marte în Pești este bun pentru a lua lucrurile pas cu pas, mai degrabă decât să acționezi în funcție de raționament. Marte în Pești este bun pentru a acționa intuitiv. Problema este că, cu atât de multe planete acolo, ar putea fi greu să te conectezi cu intuiția. Poate fi nevoie să iei lucrurile pas cu pas. Este bine că Marte nu mai este în Vărsător. Nu mai avem acea energie Marte-Pluto. Acum, când totul se întâmplă în Pești, ai parte și de distracție, cât și de lucruri dificil de gestionat.”, transmite Cam White.

Vezi previziunile complete ale lui Cam aici.

Anastasia, de la AnastasiaDoesAstrology, ne transmite:

Marte este planeta acțiunii și a inițiativei. Este independentă, agresivă și orientată spre conflict. Vorbește foarte mult despre separare, despre a sta deoparte și a ne atinge obiectivele. Ori de câte ori Marte este plasat într-o zodie diferită de zodiile pe care le guvernează, adică Berbecul și Scorpionul, Marte trebuie să se comporte conform naturii acelei zodii. Peștii sunt o zodie guvernată de Jupiter, care vrea întotdeauna să găsească coerență și un înțeles mai mare.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

"Deci, îl pui pe Marte, luptătorul, în zodia Pești. Obții un războinic care scrie poezii, un soldat menit să atingă inimile oamenilor. Unele dintre lucrurile la care ne vom gândi din nou ar putea avea legătură cu latura spirituală a vieții noastre: dacă există suficientă satisfacție, dacă există suficientă aliniere, atenție la lumea din exterior, la cântecul păsărilor. Poate că, în general, devenim mult mai poetici în această perioadă. Ne pasă mai puțin de obiectivele tradiționale, de lucrurile care ne aduc cei mai mulți bani, ne pasă mai mult să facem o diferență, să fim auziți, recunoscuți pentru emoțiile noastre, valorile noastre, spiritualitatea noastră.", spune astrologul.

Fii atent să nu fii prea deschis și prea receptiv la energia altor oameni. Este un tranzit foarte bun pentru explorarea creativă, scris, yoga și orice ține de spiritualitate în general. Orice faci trebuie să aibă un anumit înțeles și un anumit scop.

Vezi aici previziunile complete ale Anastasiei.

Ce ne spune Candace O’Neal despre acest tranzit?

"Marte în Pești este o combinație unică de energie, caracterizată de o combinație de sensibilitate, creativitate și determinare. Este o perioadă de intuiție accentuată, creștere spirituală și creștere a compasiunii și empatiei. Partea mea preferată a lui Marte în Pești este sentimentul de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. În timpul tranzitului, este important să ne îmbrățișăm intuiția. Cu toate acestea, trebuie să echilibrăm intuiția cu compasiunea."

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Este un moment bun să îți consolidezi relațiile, fără a fi prea negativ. Explorează pictura, scrisul, muzica sau alte mijloace creative pentru a te exprima. În plus, ia în considerare momente de retragere spirituală.

"În esență, Marte în Pești ne invită să navigăm pe o cale a intuiției, compasiunii și creativității. Ne îndeamnă să ascultăm vocea interioară, în timp ce oferim empatie și suport celorlalți. Prin îmbrățișarea acestor calități, putem trece prin acest tranzit cu grație și împlinire.", spune Candace.

Vezi AICI previziunile complete.

Vezi și Veerle Debruyne, astrolog belgian: "În  aprilie, poți să te întâlnești cu niște secrete pe care le țineai ascunse chiar și de tine!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel