Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Marte va intra în ultimul semn al zodiacului pe data de 23 martie, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Aflăm de la Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ce ne pregătește acest tranzit!

Să ne reamintim cine este Marte în mitologie. Este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Marte ne vorbește despre furie, curaj, inițiativă și luptă.

Arhetipul Peștilor este cel care dizolvă tot ce s-a întâmplat până la el fiind ultimul semn al zodiacului. Nu are granițe și este precum topirea zăpezii, pregătindu-ne pentru primăvară. Este semnul necunoscutului, Universului, spiritualității și sănătății.

Daniela Simulescu ne spune să ne imaginăm pe Marte ca pe un soldat. Când acesta trece în Pești, avem de-a face cu un războinic mai fricos, având ”un genunchi care îi tremură permanent”, după cum spune astrologul. Chiar dacă ar trebui să se pregătească de luptă, el este cel mai fragil, prăpăstios, anxios și acționează pe baza unor stări fără argumente logice și raționale. Cu toate acestea, acest soldat are intuiție, inspirație, imaginație și creativitate. Marte în Pești alege o rugăciune și să se conecteze la mediul său.

Acest tranzit ne aduce toleranță și empatie, însă ne va aduce și multă confuzie. Până când se va sfârși, nu vom ști în ce ape ne scăldăm, deoarece ne putem confrunta cu dezinformare.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Cu Marte în Pești pot apărea atacuri cibernetice. De la 23 martie până la 30 aprilie, astrologul recomandă o mai mare grijă la sănătatea mentală și la tot ceea ce înseamnă partea digitală. De asemenea, propaganda este o altă armă a acestui soldat.

Trebuie să fim atenți și la postările de pe social media care pot părea ceea ce nu sunt. De exemplu, putem vedea un politician care spune anumite lucruri mărețe într-un videoclip, dar totul să fie editat.

Fiind o perioadă cu alegeri, acest tranzit poate fi puțin periculos, conform Danielei Simulescu.

Un soldat cu Marte în Pești este vulnerabil și îi influențează pe anumiți indivizi, categorii, la fel de vulnerabile. Astrologul spune că ar fi bine să limităm activitățile pe social media și să renunțăm la obiceiurile nesănătoase.

Arhetipul Peștilor se referă și la serviciile sociale. Prin urmare, pot apărea din nou tot felul de știri în această zonă.

Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter

În 10-11 aprilie, Marte se întâlnește cu Saturn în semnul Peștilor. Marte vrea acțiune, Saturn pune stop. Pot apărea foarte multe frustrări și ne-am putea trezi în anumite situații. La nivel mondial, ar putea exista o stagnare care produce furie.

Acest tranzit îi afectează foarte mult pe cei cu arhetip de Pești în astrogramele natale, dar și pe celelalte semne mutabile: Gemeni, Fecioară și Săgetător. Pe acești nativi, tranzitul îi poate agita, frustra, le poate crea multă confuzie și îi poate face nerăbdători.

Pe 29 aprilie, Marte face conjuncție cu Neptun. Există un risc de a ne pierde mințile și a ne lăsa păcăliți, influențați. Într-un sens pozitiv, aspectul ne poate aduce genialitate.

Recomandarea principală este să-ți faci un set de analize, să verifici de fiecare dată un diagnostic dacă nu ți se pare în regulă. Stai departe de liderii spirituali.

Citește și Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel