Astrologii internaționali despre prima Luna Plină din 2024: ”Pasiunea și puterea sunt importante”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Nouă din an, în semnul Leului. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Un eveniment care poate aduce decizii pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

În plus, Soarele este în conjuncție cu Pluto, deci am putea spune că vor fi schimbări radicale. Careul cu Jupiter aduce inițial neliniște și exces de zel inițial. 

O Lună Plină vorbește despre un apogeu. Este un moment în care ne rupem de ceva, renunțăm la ceva și ne dăm seama că am făcut tot posibilul în anumite situații, dar mai mult de atât nu se poate. 

Soarele din Vărsător aspiră la detașare și libertate, în timp ce Luna din Leu pune accent pe identitatea personală și iubirea de sine. 

Efectele acesteia se pot resimți cu 3 zile înainte și după.

Iată care este părerea astrologilor internaționali!

Gregory Scott spune despre această Lună Plină în Leu că este un moment pentru celebrare, un prilej de bucurie și ideal pentru a petrece mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești.

Cu toate acestea, astrologul afirmă că ceva se întâmplă și în spatele cortinei, lucrurile ascunse trebuie să iasă la iveală.

Te-ar putea interesa și 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

„Este momentul să ne bucurăm pentru lucrurile grele la care am muncit și să ne eliberăm de greutatea acumulată. Vei simți că ești pe drumul cel bun și vrei să te răsplătești pentru cât de departe ai ajuns. O să ai o dorință puternică pentru libertate și vei fi capabil să faci alegeri”, spune Scott.

Tot acesta spune că atât arhetipul Leului, cât și al Vărsătorului, în care se află Soarele, au legătură cu publicul. Leul vrea să transmită lucrurile cu pasiune, iar Vărsătorul dorește să învețe oamenii cum să treacă peste aspectele negative ale vieții.

Trebuie să îți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur și este o perioadă nemaipomenită să studiezi pentru a deveni expert într-un domeniu. Poți inova prin intermediul intelectului tău.

Astrologul transmite: „Ai de făcut o alegere importantă. Vei explora ceea ce iubești cu adevărat? Ești dispus să-ți folosești energia într-un mod responsabil care influențează finalul? Cealaltă opțiune ar putea fi să alegi colaborarea cu instituțiile din viața ta. Va trebui să fii deschis către adaptare și schimbare. Ambele opțiuni sunt practice. Poți alege să-ți folosești energia independent sau să te conectezi cu grupuri mai mari.”

Vezi AICI previziunile complete ale lui Gregory Scott. 

Cam White este de părere că ne vom lăsa conduși de emoții, care ar putea fi pline de mândrie și curaj. Vom vrea să fim văzuți și să avem momente de glorie.

„În plan personal, voința și încrederea pot fi puțin mai slăbite pentru unii oameni. Dar Luna Plină în Leu ne face să căutăm o situație prin care să adunăm puterea de care avem nevoie. Ai putea să compari această situație cu una din zilele care ți se pare rele, dar la final te întâlnești cu niște prieteni și totul pare bine. Să nu-ți fie frică de conexiunea cu oamenii din jurul tău. Tot acum ar trebui să-ți amintești că nu tot ceea ce strălucește este făcut din aur. Arată-te lumii fix așa cum ești.”

Nu ai nevoie de un exces de zel. Trebuie doar să găsești situațiile care îți sunt favorabile. Dacă ai neglijat un proiect început din pasiune, ar fi bine să te reapuci de el, sugerează astrologul. Nu uita că, indiferent de cât curaj și încredere poți aduna, unele lucruri necesită mai mult timp decât îți dorești.

Vezi AICI ceea ce transmite Cam White.

Citește și Lună Plină în Leu pe 25 ianuarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel