Lună Plină în Leu pe 25 ianuarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce aduce prima Lună Plină din acest an, în semnul Leului, pentru fiecare zodie/ascendent! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune previziunile complete!

Pe 25 ianuarie, avem prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Un eveniment care poate aduce decizii pentru cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

În plus, Soarele este în conjuncție cu Pluto, deci am putea spune că vor fi schimbări radicale. Careul cu Jupiter aduce inițial neliniște și exces de zel inițial. Această Lună Plină vorbește despre cât de mult îmi pasă de mine versus cât de mult îmi pasă de ceilalți.

Luna Plină aduce mereu momente de încheiere, apogeu, finalitate și renunțare. Aceasta reprezintă un moment de purificare, detoxifiere și o conștientizare mai aspră. Soarele din Vărsător aspiră la detașare și libertate, în timp ce Luna din Leu pune accent pe identitatea personală și iubirea de sine.

Soarele în Vărsător manifestă o toleranță mai mare, în timp ce Luna Plină în Leu asimilează totul în mod personal.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este vorba despre ce îți oferi ție și ce dai altora. Conjuncția Soare-Pluto din casa a 11-a te îndeamnă să te gândești la relațiile cu prietenii tăi. Momentul este nemaipomenit pentru a vedea ce îți bucură sufletul și să cauți acel ceva.

Taur/Ascendent în Taur

Întâlnirea dintre Soare și Pluto în casa a 10-a îți creează schimbări la locul de muncă, dar vor avea efect și asupra mediului familial. Chiar dacă trebuie să echilibrezi toate planurile, nu vei reuși ca până acum. Trebuie să inovezi, găsind căi revoluționare prin care să aduci bunăstare și acasă, dar și la locul de muncă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă ai examene, trebuie să fii mai curajos. Nu face precum toți ceilalți și fii mai rebel. Poți pleca din țară sau să te întorci. Este un moment bun să schimbi și instituția de învățământ, dacă asta ți-ai dorit. Această Lună Plină te învață că nu contează ce spun ceilalți, ci doar ce vrei tu. Indiferent de vârstă, poți face schimbări.

25 Ianuarie: Prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Ce ne aduce?

Rac/Ascendent în Rac

Vei fi nevoit să recurgi la o altă strategie financiară. Încearcă să-ți dai seama câți bani investești în alții și câți în tine. Tu oferi oamenilor care nu-ți dau nimic înapoi. Te simți neîndreptățit, așadar gândește-te la tine. E o perioadă importantă pentru negocieri.

Leu/Ascendent în Leu

Treci prin tot felul de stări, având emoții amestecate. Ai nevoie de o eliberare, așa că este necesar să faci spațiu între tine și cei din jur. Doar de tine depinde să-ți creezi o stare de independență.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Excesul când vine vorba de a munci nu te ajută cu nimic. Nu trăi cu impresia că nu ți se poate întâmpla nimic. Ocupă-te de odihnă și de sănătate. Deleagă sarcinile, în loc să le faci tu pe toate. Ajutorul nu va veni de la cine te aștepți, ci de la cine e nevoie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Această Lună Plină te învață să privești cu realitate planurile pe care le ai. Întreabă-te în ce direcție te duce ceea ce ți-ai propus. Nu te îndrepta către scenariile altora, trebuie să fii în ale tale.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să ai de luat niște decizii, doar că o să-ți fie frică. Vei lua în calcul extremitățile în care poți ajunge, dar este necesar să faci ajustări. Schimbările în plan profesional sunt necesare, chiar dacă implică și pierderi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Întreabă-te ce înseamnă dreptatea pentru tine. Analizează dacă ceea ce este corect pentru tine este și pentru cel cu care te cerți. Nu deții dreptatea absolută, așa că este necesar să faci un pas în spate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să simți nevoia unor investiții, dar trebuie să ai mare grijă când faci acest pas. Nu te încrede în vorbe mărețe. Fii foarte atent la cei care încearcă să-ți aducă multe dovezi deoarece ceva nu e bine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În plan amoros, pot interveni multe schimbări. Ai putea deveni suspicios cu privire la partener. Pot apărea decizii memorabile și radicale. Chiar și relațiile de prietenie, cât și cele de la locul de muncă vor avea de suferit. Trebuie să te iubești mai mult și să-ți dai ție o șansă în relațiile cu ceilalți.

Pești/Ascendent în Pești

Apar momente de aroganță la locul de muncă. În loc să te gândești ce poți face pentru binele tău, îi acuzi pe ceilalți. Trebuie să te aduni și să cauți metode de a ajunge unde îți dorești. Ai mare grijă la sănătate și la stilul de viață. Nu te lăsa influențat de diferite metode miraculoase.

Citește și Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 19 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel