Astrologii internaționali despre trigonul dintre Marte și Jupiter: ” Nu gândi prea mult. Acționează”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 12 ianuarie, Marte din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur. Iată care este părerea astrologilor internaționali!

Este unul dintre cele mai bune aspecte pentru a trece la acțiune și pentru a găsi resursele necesare înfăptuirii planurilor noastre. Poate fi o zi bună pentru a te hotărî să te apuci de sport. Sau poate pentru a munci cu drag și spor. Sau pentru a intra într-o competiție. Fiind vorba de un trigon pe semne de pământ, am putea spune că pragmatismul va fi cheia succesului. 

Marte a intrat în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Marte este reprezentat de către Ares în mitologie, Zeul Războiului. În afară de război, Ares mai reprezintă și curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea.

Jupiter este în mers direct, în semnul Taurului, până pe 26 mai. Jupiter aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Iată ce spun astrologii internaționali despre trigonul dintre Marte și Jupiter de Vineri, 12 ianuarie!

Candace Marie O’Neal, astrolog internațional, este de părere că este o zi minunată pentru a ne seta scopuri, pentru a ținti cât mai sus și a ne aduce mai multe oportunități în zona creativității și a romantismului. Aceasta spune: ”Simt că oamenii se vor simți foarte optimiști în legătură cu unele schimbări bruște care pot apărea. Poate fi vorba de chestiuni bancare, resurse fizice sau securitate.”

Află mai multe de la Candace Marie AICI.

Gregory Scott, astrolog internațional, spune că ziua de Vineri este susținută pentru a începe să construiești lucruri solide și stabile. „ Energia și mediul se schimbă în Vineri. O să idei noi și minunate, chiar și abilitatea de a găsii soluții neașteptate pentru problemele pe care le ai în viața ta. Ia acțiune imediată în lucrurile pe care le controlezi. De asemenea, orice idee de rezolvare îți vine, nu o lăsa pentru mai târziu. Ești atât de susținut în această zi a săptămânii, încât dacă soluția se prezintă imediat, implementeaz-o. Nu te gândi prea mult, doar acționează. ”, precizează astrologul.

Poți auzi părerea lui Gregory Scott AICI.

Citește și Zodia care în anul 2024 are parte de oportunități în plan financiar și amoros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel