Astrologul Daniela Simulescu despre cea mai dură Lună Plină a anului 2022, „Berbec, Rac, Balanță și Capricorn- foarte afectați”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu a dat detalii despre una dintre cele mai dificile Luni Pline ale anului 2022. 

Astrologul Daniela Simulescu a comentat pe pagina sa de Faceook despre evenimentul astrologic al săptămânii 10-17 iulie 2022, mai precis Luna Plină care se va petrece în semnul Capricornului.

Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. În semnul Capricornului. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Evenimentul se va resimți mai ales în viața celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Dar cum nimeni nu este buricul pământului, nu înseamnă că toți cu acest marcaj vor avea evenimente marcante. Pentru cei afectați: doliul emoțional este unul dintre cele mai serioase procese de maturizare. A, și încă ceva: sănătatea mintală este cheia. Nu gândirea pozitivă care, de cele mai multe ori, înseamnă mai mult o fază de negare”, a spus astrologul. 

Pe 13 iulie 2022 avem o Lună Plină în semnul Capricornului care va produce schimbări în viața noastră. Energia acesteia este diferită, având în vedere că se află în conjuncție cu Pluto, iar puterile sale sunt accentuate de Marte și Uranus din Taur, semn de pământ care ne duce cu gândul la resurse, dar și Soare și Mercur în Rac, lucru care ne va scoate în evidență emoțiile.

Și astrologii internaționali au dat detalii și au venit cu previziuni referitoare la Luna Plină din 13 iulie 2022.

Astrologul Bracha Goldsmith spune pe canalul său de YouTube că Luna Plină din Capricorn este extrem de puternică și că ne va activa emoțiile, mai ales că avem Soarele, dar și pe Mercur în Rac, semn de apă. E posibil să iasă multe emoții la suprafață și avem nevoie de multă putere pentru a reuși să le stăpânim. 

„Va trebui să îți găsești forma de putere, să găsești ce anume îți dă putere”, spune Bracha Goldsmith. Trebuie să afli care e stâlpul tău, ce te ține pe loc atunci când viața te ia pe nepregătite. Astrologul recomandă un punct de sprijin pentru a nu ne lăsa purtați de „toate valurile”. Totodată, ea recomandă evitarea pornirii către extreme, deoarece există riscul de a trece foarte ușor de la o extremă la alta în toate sectoarele vieții. Se recomandă prudență, dar și echilibru în tot ceea ce facem, chiar și în felul în care mâncăm. Ne putem întreba: „mănânc prea mult? E nevoie să mai aduc o farfurie deși nu îmi mai e foame? Am cu adevărat grijă de mine? Mai multe vești, dar și sfaturi de la astrologii internaționali cu privire la Luna Plină din 13 iulie găsești chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel