Atenționări pentru PATRU zodii până pe 11 august. Mare grijă la cheltuieli!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com, Andrea Piacquadio
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, nu vorbește doar despre o bulă roz în care intrăm și uităm să mai ieșim, ci este destul de ancorată în lumea reală, ba chiar materială și aduce în discuție banii. Așadar, ce zodii ar trebui să fie mai atente la cum cheltuiesc până pe 11 august, în timpul tranzitului lui Venus în semnul Racului. 

Zodiile care ar trebui să fie mai atente la cheltuilei, dar și la familie, sănătate și colegi sunt: Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Venus și-a început tranzitul în semnul Racului pe 18 iulie și va rămâne acolo până pe 11 august.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

S-ar putea ca Venus în casa a 2-a să te facă să dorești să cheltuiești mai mult pentru plăcerile tale sau să vrei să cumperi cadouri pentru casă, pentru familie. Ideal ar fi să investești în tine, să cumperi lucruri pentru tine, dar să fii cumpătat.

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Venus în casa a 12-a, ai senzația că urmează ceva, ești nesigur, ești suspicios, nu te simți în totalitate în apele tale. Pendulezi între trecut și viitor sau te gândești la anumite iubiri din trecut. Ai grijă la somn și la sănătate în perioada aceasta, cel puțin până intră Soarele în semnul tău. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se duce în casa a 8-a. Venus nu vorbește doar despre iubire și plăcere, ci și despre bani, iar de cele mai multe ori, dragostea trece prin stomac, așadar aveți grijă la cum gestionați bugetul. Fiți mai convingători în a obține banii celorlalți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Colegii te enervează, ai nevoie de echilibru la serviciu cu Venus în casa a 6-a. Toate eforturile tale se duc în zona carierei unde s-ar putea să ai tendința să și victimizezi puțin. Ai grijă la sănătate, dar și la relația cu partenerul de cuplu. 

Detalii despre Venus în semnul Racului:

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Racul aduce energia sensibilității și a blândeții. Racii sunt extrem de atașați de familia lor, au mare grijă de părinții sau de copiii lor. Familia este refugiul lor, dar este și obiectivul lor. Un Rac nu o să își lase familia la greu. Inițial, Racii nu se vor arunca în relații deoarece sunt extrem de vulnerabili. E posibil chiar să evite privirile celorlalți, nu le place contactul direct al privirilor. În plus, le ia foarte mult timp să facă primul pas și asta nu doar în relație, ci și în carieră. Le este foarte teamă să nu cumva să dea greș. 

Așadar, Venus îmbrățișează energia Racului și ne face să fim mai apropiați de familie și să iubim cu mult mai multă blândețe, însă ne poate aduce și pe meleagurile victimizării și ale șantajului emoțional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel