Balanțele în sezonul lor. De ce iubim Balanțele

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Iată-ne intrați, de astăzi, în sezonul Balanțelor. Odată cu intrarea Soarelui în acest semn, ne simțim mai diplomați și mai îndreptați către ceilalți. Mai mult, ne sărbătorim rudele, prietenii sau chiar pe noi înșine în acest sezon, așa că echipa Astrosens urează cu mult drag „La Mulți Ani” Balanțelor, o aniversare fericită! Copiii care se vor naște de acum până pe 23 octombrie vor fi în Zodia Balanței. Ce anume are acest semn atât de special în energia sa? Citiți mai jos!

Balanțele vor să audă cât de frumos sunt îmbrăcate și alte cuvinte cât mai alese. În niciun caz, știrile negative sau chestii meschine. Trebuie să primească veștile într-un ambalaj frumos și să pară că viitorul ar putea fi cât de cât echilbrat, spune astrologul Daniela Simulescu atunci când se gândește la ce anume și-ar dori să audă un nativ cu marcaj de Balanță atunci când vine vorba despre previziunile sale. 

Sigur că nu este totul pozitiv aici, căci atunci când vine vorba despre diplomația acestor semne, multe chestii neplăcute s-ar putea să se strângă sub preș. Balanțele ar dori să păstreze aparențele cu orice preț, dincolo de ceea ce afișează, frustrările pe care le acumulează nespundând ce cred, de fapt, le transformă în antagoniști periculoși, așa că e mai bine să îi încurajezi pe acești nativi să spună sincer ce au pe suflet. 

Citește și: Sezonul Balanței 23 septembrie-23 octombrie 2022. „Punte între noi și ceilalți”. Intrarea Soarelui în Balanță pentru fiecare Zodie/ Ascendent. VIDEO

Dacă stai pe lângă o Balanță sau tocmai a apărut o Balanță în viața ta, s-ar putea să primești lecții importante cu privire la relații, mediere și diplomație. Dacă ai o Balanță pe post de profesor karmic, atunci va fi un profesor care te va accepta, până la punctul limită când te va judeca mai dur decât toți ceilalți. Totodată, lângă Balanțe, poți învăța să faci mai ușor alegeri, înțelegând că tărăgănarea e toxică.

Nativii Balanţă sunt mereu lăudaţi pentru diplomaţia lor şi felul în care reuşesc să conducă o discuţie echilibrată, dar chiar acest talent pozitiv şi folositor este strâns legat de natura manipulatoare pe care o au. Şi oricât de politicoşi par, nu au nicio ruşine sau sentiment de vinovăţie când sunt interesaţi de o miză anume. Natura lor sociabilă mai ascunde un mic secret: se tem să fie singuri. Bineînţeles, nu te aştepta să recunoască vreuna dintre aceste puncte slabe vreodată.

Subjugată de trauma respingerii și a singurătății, Balanța ar face orice pentru a păstra armonia în relații, pentru ca nu cumva să se trezească într-o zi singură pentru ca nu cumva să fie nevoită să se judece singură pentru alegerile greșite pe care le-ar putea face. Alegerile sunt o mare durere de cap pentru Balanțe care se tem și se ascund sub tot felul de dependențe de ordin relațional. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

Deși ar părea că aduce pacea, semnul Balanței este unul dintre cele mai conflictuale. Cei care au multă Balanță în astrogramă, sau Marte în Balanță în astrogramă, evită mereu conflictele, cresc într-un mediu în care încearcă mereu să aplaneze orice formă de luptă și acumulează frustrări, care îi fac ulterior să explodeze la cel mai mic stimul. 

Însă nu ai cum să nu iubești Balanțele, sunt frumoase, diafane, știu cum să se îmbrace și sunt capabile să transforme orice loc într-un colțișor de rai. Mai mult, Balanța e arhetipul dreptății, egalității, justiției, așa că o Balanță echilibrată va face ca totul să fie așa cum trebuie. Femeile cu marcaj de Balanță sunt minunate la suprafață, sociabile, diplomate, dar în momentul în care duc la extreme aceste dorințe de armonie și frumusețe înseamnă că au pierdut exact ceea ce ar trebui să le definească: echilibrul!

Vă dorim să fiți echilibrate, Balanțelor, lumea e un loc mai bun și mai frumos datorită vouă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel