Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Din punct de vedere astrologic, avem o săptămână mai liniștită decât cea precedentă. 

Pe 11 martie, Mercur în Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător, după ce a trecut prin conjuncția cu Neptun. Pluto îl sprijină pe Mercur să-și recâștige profunzimea și puterea, iar comunicarea devine mai asertivă și încrezătoare. Mercur în Berbec acționează rapid și hotărât, după care pleacă.

Pe 12 martie, Venus intră în Pești. Tranzitul încurajează adaptarea și contopirea cu ceilalți și cu universul. La nivel mondial, vorbim despre compasiune, riscuri și negocieri, în timp ce la nivel personal avem parte de liniște și dăruire, cu romantism și filme de dragoste.

Pe 13 martie, Juno retrograd din Fecioară face opoziție cu Saturn din Pești. Se pot produce blocaje în negocieri și posibile frustrări cauzate de nerăbdare.

Pe 17 martie, Soarele face conjuncție cu Neptun în Pești. Ne poate aduce imaginație, inspirație, dar și confuzie, haos și riscuri de înșelăciune. Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) pot avea neînțelegeri.

Iată previziunile săptămânale pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Mercur în casa a 7-a, comunicarea cu partenerul devine importantă. Zilele acestea, evită să te plângi prietenilor de problemele pe care le întâmpini în cuplu și să vorbești direct cu persoana iubită. Posibil să vă enervați, țipați, dar trebuie să rezolvați. Venus, guvernatoarea ta, intră în casa a 6-a. Tranzitul te ajută în a găsi o activitate la serviciu unde să îmbini utilul cu plăcutul. Chiar și treburile gospodărești te pot inspira să schimbi ceva prin casă sau să te ocupi mai mult de tine. Ai nevoie să-ți îndrepți atenția către propria persoană. Săptămâna aceasta, ceea ce ar putea să-ți facă rău este dorința de a vrea să le faci pe toate.

Nadiya Shah, astrolog internațional: În martie, o zodie va fi în locul potrivit, la momentul potrivit!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă de lângă Saturn în casa a 5-a, îți aduce un moment de maturizare pe plan emoțional. Venus intră tot în casa a 5-a. Dacă ai trecut de etapa conștientizării, privești persoana iubită cu alți ochi sau încerci să o cucerești diferit. Venus te ajută să fii romantic, să faci declarații, să faci cadouri și să fii atractiv. Este o perioadă foarte bună dacă îți dorești copiii sau altă relație cu aceștia.

Mercur a intrat în casa a 6-a, ceea ce înseamnă că discuțiile cu colegii sunt importante. Nu te baza doar pe tine, ci implică-i și pe aceștia. Mai mult decât atât, dacă simți că ei nu au aceeași viteză ca a ta, nu îi judeca. Comunică pentru a vedea ce se întâmplă. Totodată, este un moment prielnic dacă îți dorești să faci investigații medicale.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Renunță la neplăcerile din familie deoarece nu ai primul cuvânt de spus. Tot ceea ce îți rămâne de făcut este să accepți. Părinții se pot îmbolnăvi, în casă se pot strica lucruri, locuința devine prea mică, iar aceste aspecte nu le poți schimba. La finalul săptămânii, conjuncția Soarelui cu Neptun te poate face să te păcălești foarte ușor și să ai impresia că le știi pe toate. Vei crede că dacă oamenii te-ar asculta, totul ar merge mai simplu și ușor, dar nu este adevărat. Când Venus va intra în casa a 4-a, poți înfrumuseța. Ai grijă de estetica din jurul tău și de confort. Mercur în casa a 5-a te ajută să vorbești altfel cu copiii, fie că sunt mici sau mari. Fii mai glumeț și petrecăreț.

Îți recomandăm și DOI nativi din zodiacul chinezesc primesc sprijin. Alți DOI vor avea un an cu obstacole

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel