Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Care e băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile.

Au trecut sărbătorile, iar corpul nostru este plin de mâncare grasă, dulciuri și cozonac și este esențial să ne detoxifiem organismul și să trecem din nou la un regim de viață normal și chiar să slăbim după kilogramele acumulate în această perioadă.

Ei bine, există o băutura care te scapă rapid de kilogramele în plus și este ușor de preparat.

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile - Ingrediente

- un pahar de apă caldă

- sucul de la jumătate de grapefruit

- o crenguță de rozmarin proaspăt, arată o rețetă citată de timpul.md.

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zile - Mod de preparare

Amestecă bine toate cele trei ingrediente și consumă-le dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun.

Consumă băutura timp de 12 zile consecutiv și vei vedea rezultate uimitoare. Dar fii atent, în același timp cu băutura, pentru a vedea rezultatele dorite, respectă un regim alimentar sănătos.

Alimentul care te scapă de problemele digestive, de Crăciun și Revelion. "O FELIE este UTILĂ!" Aproape nimeni nu-l are acasă, dar e foarte IMPORTANT

Medicul Tudor Ciuhodaru susține că întoarcerea la o alimentație normală după perioada de post poate reprezenta un risc pentru sănătate dacă nu este abordată corect.

"După perioada de post, mai ales dacă aveți afecțiuni cronice digestive încercați să reluați progresiv alimentația. Nu modificați medicația cronică în contextul în care vreți să mâncați sau să beți pentru că există riscul să dezvoltați numeroase complicații.

Nu dați startul la mesele copioase imediat, mai ales dacă ați ținut post. Această categorie ar trebui să reia cu prudența alimentația normală, începând cu brânzeturi, legume, fructe și carne de pasăre, urmate de cantități mici de ciorbă, de friptură. Alimentele trebuie reintroduse treptat. Puteţi începe cu friptură, precedată de o salată de crudități, asociata unei granituri de legume făcută la grătar, urmată de o felie de ananas crud, nu din conservă, pentru a vă facilita digestia.

Nu uitați că există și salate și fructe proaspete și că puteți face o plimbare în aer liber, dacă nu, veți avea de tras după excesul caloric din această perioadă", a declarat Tudor Ciuhodaru, la B1 TV.

Ce să mănânci, după ce ai ținut post și care e fructul care te scapă de problemele digestive după Crăciun și Revelion, citește AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel