Beneficii neașteptate pentru aceste TREI ZODII cu Marte în Berbec până pe 5 iulie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri, ce iese din asta? Un adevărat foc de artificii în care contează cel mai mult felul în care vom ști să punem energia aceasta la treabă. Care sunt zodiile care vor avea parte de energia necesară și de beneficii neateptate?

Marte în Berbec îi va „zgudui” pe cei care nu vor să se pună în mișcare, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum, nu prea ai de ales când vine atât de multe energie să clocotească în tine.

Trecerea lui Marte de la Pești la Berbec a fost una foarte semnificativă, precum un nou început. Am putea spune că în energia Peștilor, Marte a fost precum o noapte de dragoste, intrând în Berbec, s-a lăsat peste noi „noaptea războiului”.

Lui Marte (zeul războiului în mitologie, Micul Malefic în astrologie) îi place tot ce ține de luptă, arme, tancuri și acționează, deși s-ar putea să ni se pară surprinzător, din frică. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. 

Rac/ Ascendent în Rac

Marte va tranzita casa a 10-a, Jupiter vă dă multe oportunități, dar Marte vă îngreunează situația, vă cam grăbește, voi aveți nevoie de ritmul vostru. Veți simți că se pune multă presiune pe voi, dar asta va însemna și mult sprijin. Este acea autoritate de care poate că voi aveați nevoie. E posibil să nu vă convină, să fie puțin stresant, dar până la urmă, Marte vă pune în palmă cheia spre motivația care vă lipsea.

Tot ce vine cu presiune, cu ceva stres, e ca un fel de „șut” către ce aveți mai departe de făcut. 

Leu/ Ascendent în Leu

Este o perioadă în care chiar respirați, planficați următorul pas, următoarea cale, felul în care faceți bagajele. Vă trimite în locuri noi, găsiți alte destinații, s-ar putea să vreți să vă mutați. Casa a 9-a vorbește și despre idealuri, obiective. Poate găsiți un ideal diferit. Până pe 5 iulie căutați să mergeți în direcția studiilor, a călătoriilor. Veți avea rezultate extraordinare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ori vă certați și vă despărțiți, ori intrați în altă relație într-o clipită. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva timp și simțiți că v-ați plictisit, cuvintele și gesturile sunt precum gloanțele. Marte agită spiritele din relații și face în ciudă. Apar foarte multe reproșuri. Nu prea e loc de negociere, ci de ceartă, conflict. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre. Beneficiul surprinzător este ca veți avea, în sfârșit, curajul de a vă certa, de a arăta ce anume nu vă convine. 

Citiți și despre ce anume aduce poziția lui Saturn din harta voastră natală, ce lecții trebuie să învățați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel