Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă

astrosens Team | Dată: 04 iun, 11:20 | Categorie: Astroprofil
Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă (sursa foto: Pixabay)

Nu-l lăsa pe Saturn să te streseze! Renumită pentru întoarcerea importantă a lui Saturn, această planetă pare un reprezentant intimidant, dar, într-adevăr, vrea doar ceea ce este mai bun pentru tine pe termen lung. În calitate de profesor planetar care ne arată realitatea aşa cum este, Saturn caută să te ajute să îţi îmbunătățeşti propria viață prin lecții (uneori aspre) și limitări. Înțelegerea plasării sale în harta natală îţi poate da un indiciu despre ceea ce, în mod specific, eşti menit să înveți pentru a progresa viață.

Pe 4 iunie, Saturn își începe ultima retrogradare în semnul Vărsătorului, care va dura până pe 23 octombrie. Având în vedere că Saturn este dur precum o stâncă și ne obligă să construim la fel de autentic precum este și el, e posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. 

Saturn retrograd între 4 iunie și 23 octombrie vrea să faci lucrurile așa cum trebuie. Previziuni și sfaturi pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Înainte de a citi acest articol, află aici în ce semn era Saturn în momentul nașterii tale!

Energia lui Saturn se referă la modul în care ne limităm sau ne restricționăm. Lucrul cu plasarea lui Saturn în harta natală vine cu experiență și înțelepciune. Poţi experimenta schimbări pozitive și creștere în viața ta atunci când înţelegi energia lui Saturn. Sună ca o muncă grea (pentru că este așa), dar ca disciplină strictă, Saturn vrea doar să te simți împlinit.

Ca planetă generațională, Saturn petrece în jur de doi ani și jumătate într-un singur semn și durează 28 până la 29 de ani pentru a reveni la semnul în care era când te-ai născut. Acest moment se numește 'Întoarcerea lui Saturn' în semnul tău și este ceva de genul unei vieţi de adult din punct de vedere astrologic. Aceasta înseamnă că cei din aceeași grupă de vârstă învață lecții de viață similare. Poţi găsi unde se află Saturn în graficul tău printr-un calculator gratuit pentru astrogramă.

Înțelegerea plasării Saturn în astrograma ta poate face ca tranzitele Saturn provocatoare să fie mai puțin dificil de parcurs.

Poziţia lui Saturn în harta natală

SATURN ÎN BERBEC

Berbecul reprezintă sinele, identitatea și individualitatea. Când Saturn este plasat în acest semn, lecțiile sale indică modul în care restricționezi cine ești cu adevărat, de teama a ceea ce cred alții. Întrebările legate de încrederea în tine, de a-ți oferi energia altora și de a nu-ți respecta propriile limite personale pot apărea pentru tine.

SATURN ÎN TAUR

Valoarea ta de sine și bogăția materială sunt strâns legate de semnul Taurului. Când Saturn se află în Taur, felul în care te vezi pe tine însuți poate depinde de cantitatea de avere pe care o acumulezi. Saturn vrea să știi că merită fiecare bănuț și îți va oferi provocări care te vor împuternici în cele din urmă.

SATURN IN GEMINI

Vorbirea, comunicarea și vocea sunt toate legate de semnul vorbăreț al Gemenilor. Când îl ai pe Saturn în acest semn, poţi simți restricții în acest domeniu al vieții tale, cum ar fi să nu pui ceea ce crezi, să te fereşti de discuții mici sau să nu te exprimi. Învățarea modului de a vorbi este cu atât mai importantă.

SATURN ÎN RAC

Energia Rac este hrănitoare și emoțională și atunci când Saturn se află în acest semn viața ta se poate simți lipsită de aceste părți confortabile. Asumarea unui rol de îngrijitor îţi poate veni natural. Saturn vrea să înveți să-ți onorezi propriile emoții și să exersezi îngrijirea de sine. Odată ce vei vindeca această zonă, te vei simți mai împlinit!

SATURN ÎN LEU

Leul este asociat cu inima, auto-exprimare și copii. Cu Saturn în acest semn, s-ar putea să simți că a trebuit să crești prea repede și ai fost împiedicat să ai acel timp fără griji pe care îl merităm cu toții. Saturn te poate provoca să găsești această energie strălucitoare și caldă adânc în tine, pentru că nu vine în mod natural.

SATURN ÎN FECIOARĂ

Fecioara este cunoscută ca perfecționista zodiacală și, pe bună dreptate. Când responsabilul cosmic Saturn se află în acest semn hiper-concentrat, poți fi destul de dur cu tine când vine vorba de a face lucrurile. Prin munca excesivă sau stresul asupra detaliilor, poţi învăța să renunți pur și simplu la ceea ce te îngreunează.

SATURN ÎN BALANȚĂ

Relațiile sunt numele jocului atunci când vine vorba de Saturn în Balanță. Această plasare a lui Saturn aduce cu sine o dificultate în luarea deciziilor sau reticența de a se implica în relaţii cu ceilalți. Saturn te încurajează să îţi vindeci frica de angajament în timp ce lucrezi la înțelegerea altora.

SATURN ÎN SCORPION

Scorpionul reglementează transformarea, intensitatea și legăturile profunde. Când Saturn se află în Scorpion, te poți feri de părțile profunde ale vieții. Universul vrea să îmbrățișezi schimbarea și profunzimea ca ceva menit să îți îmbogățească viața, nu ceva de care să te temi. A face față schimbărilor direct este cel mai bun mod de a învăța.

SATURN ÎN SĂGETĂTOR

Cu Saturn în Săgetător, trebuie să ai dovezi și independență atunci când vine vorba de credințele tale. Ești inspirat de propriile tale idei şi concluzii, mai degrabă decât de ceea ce lumea are de spus. Este posibil să ai o creștere personală prin evenimente care apar atunci când călătoreşti în străinătate sau în care te simți în afara elementului tău.

SATURN ÎN CAPRICORN

Saturn este conducătorul planetar al Capricornului și este deosebit de confortabil aici. Dacă acesta este semnul tău Saturn, simți povara angajamentului și responsabilității mai mult decât alții - atât de mult încât poți avea standarde extrem de ridicate pentru tine și pentru ceilalți. Învățarea modului de a lua un moment de pauză pentru a controla acest lucru poate fi eliberator.

SATURN ÎN VĂRSĂTOR

Saturn este, de asemenea, conducătorul Vărsătorului și este acasă aici. Ai tendința de a fi mai realist atunci când vine vorba de speranțe și vise. De asemenea, preferi să fii selectiv cu grupurile sau mulțimile cu care te asociezi. Odată ce te eliberezi de nevoia de control şi ai mai multă încredere în univers, îți poți transforma visele în realitate sau poți învăța ceva nou de la alții.

SATURN ÎN PEŞTI

Peștii sunt un semn intens emoțional și, atunci când Saturn este aici, poţi restricționa și limita cât le arăți altora despre tine. Te poţi simți ca cel la care vine toată lumea pentru îndrumare, în timp ce vulnerabilitatea și acceptarea sprijinului emoțional se află în afara zonei tale de confort. Saturn îți arată că sentimentele tale sunt menite să fie onorate, tratate pe deplin și eliberate!

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play