Beneficii pentru Fecioară, Scorpion, Capricorn. Tensiuni pentru Balanță, Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Iată ce beneficii, dar și ce provocări îi așteaptă pe unii nativi!

Începutul noului an debutează foarte bine pentru unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu anumite provocări. Avem niște tranzite care pot fi favorabile, dar pot crea și conflicte. Pe 4 ianuarie, Marte intră în Capricorn și face aspecte bune în timpul acestui tranzit.

Relația bună dintre Jupiter și Saturn, ambele directe, îi va ajuta pe cei care vor avea răbdare. Iar întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie va schimba cu siguranță lumea.

Iată cum va arăta prima lună din an!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus în casa a 3-a face careu cu Saturn la începutul lunii, ceea ce poate genera un început de an caracterizat de incertitudine și retragere. Există riscul să-ți conturezi scenarii fictive care să te afecteze profund. Odată ce Marte intră în casa a 4-a, ar putea apărea tensiuni în relația cu membrii familiei în ianuarie, cu conflicte izbucnite chiar și din motive minore.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul 2024 este definit de Saturn în casa a 7-a și Jupiter în a 9-a, ambele în mers direct, conturând evoluția relațiilor tale. Se pune accentul pe găsirea unei compatibilități autentice și renunțarea la aspectele care nu-ți priesc. Intrarea lui Marte în casa a 5-a subliniază importanța relațiilor și a iubirii, încurajându-te să pui accentul pe propria fericire în primele luni ale anului.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur și Venus în casa a 2-a pot influența cheltuielile sau tendința de a exagera cu banii, însă Marte aduce oportunități de a descoperi resurse noi, incluzând negocierea salariului și obținerea de bonusuri sau succes în vânzări. Lună e benefică pentru schimbări, implicând ambiție și adaptare în proiecte, încurajând concentrarea eficientă în examene și favorizând conexiunile cu partenerul odată cu intrarea lui Venus în casa a 3-a spre finalul lunii.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În următoarea perioadă, Venus în semnul tău aduce tensiune și neliniște în cuplu. Intrarea lui Marte în casa a 2-a aduce cheltuieli suplimentare, dar și oportunitatea de a descoperi și folosi alte resurse. Munca intensă poate duce la epuizare și la o limitare a bucuriei, iar influența lui Saturn în casa a 4-a semnalează un proces de maturizare, care aduce cu sine și aspecte mai puțin plăcute ale vieții.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Debutul lui ianuarie aduce motivație, cu Marte aducând ambiție și determinare, îndemnându-i pe cei mai retrași sau deja siguri pe ei să acționeze. Luna începe favorabil, oferind oportunități pentru proiecte noi sau finalizarea celor vechi. În casa a 12-a se află Venus și Mercur, facilitând identificarea aspectelor care nu mai funcționează. Luna ianuarie te îndeamnă la preluarea controlului asupra destinului. 

Citește și HOROSCOP NOU 2024 pentru TOATE zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel