Beneficii pentru Berbec, Taur, Rac și Capricorn. Provocări pentru Gemeni și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Tranzitul lui Venus produce câteva schimbări pentru unele semne zodiacale. 

Pe 23 ianuarie, Venus își începe tranzitul în semnul Capricornului, care va dura până pe 16 februarie. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. Și vrea să ne învețe că dragostea trece prin stomac! 

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. 

Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

Pentru o perioadă, Venus se va afla cot la cot cu Mercur și Marte. 

Iată zodiile care vor fi avantajate, dar și testate de acest tranzit!

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa carierei, a statutului, a autorității și a imaginii tale în societate. Este esențial să-ți păstrezi încrederea, să atragi atenția asupra ta și să te faci remarcat în fața celor cu autoritate sau să-ți exerciți propria autoritate într-un mod pozitiv în relația cu cei din jur. Cu cât te simți mai încrezător în sfera profesională, cu atât vei beneficia de mai multe avantaje. Acordă atenție vestimentației și modului în care te prezinți la locul de muncă pentru a-ți crește șansele.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru tine, această schimbare a lui Venus, guvernatoarea ta, îți va prii de minune! Astrele îți recomandă să călătorești, să mergi în vizite și să participi la diverse evenimente și petreceri. Orice călătorie efectuată va contribui la evoluția ta. Această perioadă este favorabilă pentru mici beneficii, fie că vine vorba de excursii sau întâlniri cu persoane dragi. Casa a 9-a, care are legătură și cu studiile, poate aduce în calea ta un domeniu de interes deosebit. Oferă-ți timp pentru a te dedica unei pasiuni care să-ți umple inima în perioada următoare.

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a, aducând posibilitatea întâlnirii cu un partener serios sau îmbunătățirea relației actuale. Această perioadă este benefică și pentru parteneriatele profesionale. Ce trebuie să reții tu este că poți întâlni mai mulți oameni de calitate cu care să-ți petreci timpul și să-ți îmbogățești viața socială.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Bucură-te! Venus, Micul Benefic, va tranzita semnul tău până pe 16 februarie, aducând oportunitatea unei schimbări de look. Este momentul să încerci ceva nou! Acest tranzit vă încurajează să fiți mai selectivi și să căutați relații autentice și valoroase. De asemenea, veți emana magnetism și carismă, atrăgând mai multă iubire în viața voastră.

Citește și Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 19 februarie

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Tranzitul lui Venus prin casa a 12-a este prielnic doar pentru hibernare, meditație și retragere.  Evitați relațiile indisponibile și acordați-vă timp pentru a ierta și trece peste. Această perioadă favorizează vindecarea sufletului și trupească, putând primi sprijin surprinzător de la surse neașteptate. Fiți deschiși la ajutorul care vine din partea Universului și încercați să vă implicați în acțiuni fără a avea așteptări.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 8-a. Se pune accent pe aspectele financiare legate de partaje, moșteniri, taxe și impozite. Aceasta este o perioadă propice pentru a primi astfel de sume. Aprofundează aspectele interioare ale sinelui pentru a depăși fricile și temerile, beneficiind de sprijinul lui Venus în acest proces de vindecare.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel