Beneficiile lui Marte în Berbec pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Unde apare FURIA și cum o poți folosi?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești despre intrarea lui Marte în semnul Berbecului unde va sta până pe 5 iulie. Ce anume aduce acest aspect pentru fiecare Zodie/ Ascendent citiți mai jos.

Trecerea lui Marte de la Pești la Berbec este una foarte semnificativă, este ca un nou început. La nivel mondial se vor agita foarte mult spiritele, mai ales ținând cont că lui Marte (zeul războiului în mitologie, Micul Malefic în astrologie) îi place tot ce ține de luptă, arme, tancuri și acționează, deși s-ar putea să ni se pară surprinzător, din frică. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. 

Unde apare furia și cum o poți folosi? Beneficiile pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

La voi Marte aduce, desigur, mai multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Cum puteți folosi această furie? Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul până pe 5 iulie și plimbați-vă. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 12-a, nu e neapărat cea mai bună poziție. Vă simțiți amenințat, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! „Unde dai și unde crapă”, pur și simplu ajungeți în situații în care nu vă așteptați. Cum vă poate ajuta? Făcându-vă mai atenți la voi înșivă, la sănătatea voastră.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Vouă vă priește, vă aduce socializare, petreceri, comunitate, volntariat, ieșiri în lume. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. Beneficiile lui Marte în semnul Berbecului sunt legate de zona socială unde veți putea să luați hotărâri care să vă uimească chiar și pe voi înșivă. 

Rac/ Ascendent în Rac

Marte va tranzita casa a 10-a, Jupiter vă dă multe oportunități, dar Marte vă îngreunează situația, vă cam grăbește, voi aveți nevoie de ritmul vostru. Veți simți că se pune multă presiune pe voi, dar asta va însemna și mult sprijin. Este acea autoritate de care poate că voi aveați nevoie. E posibil să nu vă convină, să fie puțin stresant, dar până la urmă, Marte vă pune în palmă cheia spre motivația care vă lipsea.

Leu/ Ascendent în Leu

Vouă vă priește, este o perioadă în care chiar respirați, planficați următorul pas, următoarea cale, felul în care faceți bagajele. Vă trimite în locuri noi, găsiți alte destinații, s-ar putea să vreți să vă mutați. Casa a 9-a vorbește și despre idealuri, obiective. Poate găsiți un ideal diferit. Până pe 5 iulie căutați să mergeți în direcția studiilor, a călătoriilor. Veți avea rezultate extraordinare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

S-ar putea să apară ceva ravagii în veniturile comune ale familiei. Apar situații neprevăzute. Cu Marte în tranzit în casa a 8-a, dacă vă place adrenalina, verificați mașina, motocicleta, aveți grijă la riscurile pe care vi le asumați. Că nu e totul așa cum credeți voi. Apar conflicte legate de taxe, impozite, moșteniri, dar familia vă sprijină. Puteți să-l folosiți pe Marte în Berbec în dormitor, va fi cu artificii. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ori vă certați și vă despărțiți, ori intrați în altă relație într-o clipită. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva timp și simțiți că v-ați plictisit, cuvintele și gesturile sunt precum gloanțele. Marte agită spiritele din relații și face în ciudă. Apar foarte multe reproșuri. Nu prea e loc de negociere, ci de ceartă, conflict. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

La voi este cu multă muncă. Marte vine și aduce proiecte în plus și nici nu știți exact de ce să vă ocupați mai întâi. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Apar tot felul de blocaje, de confuzii, program dat peste cap, nervi, trafic, se greșesc anumite documente. Sunteți predispuși la a uita de voi, de faptul că trebuie să vă hrăniți, să dormiți. După 5 iulie o să vi se pară că sunteți complet stors de toate resursele de energie. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a vă pune mai multă ordine în priorități. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La voi este tot ce vă doriți. Voi sunteți foarte competitivi în perioada asta, aveți chef de viață, de aventură, de iubire și de flirt. Până pe 5 iulie vă așteaptă călătorii, competiții, aventuri. Nu țineți cont de vârsta pe care o aveți și jucați-vă, bucurați-vă!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte strică lucuri acasă cu tranzitul în casa a 4-a, aduce conflicte în familie, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și vă aruncați furia asta pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. E posibil să vă vărsați nervii pe cine nu e vinovat. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a face pace cu voi înșivă. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Schimbări în rutina voastră, dar și comunicare diferită, ironie. Fiți acolo prezenți, veți face multe drumuri, puteți să vă luați o mașină sau să vă luați permisul. Nu o să stați prea mult pe acasă. Relațiile cu familia vor trece prin anumite schimbări, de asemenea, unele se vor construi altfel, altele vor avea de suferit. Ieșiți cât mai mult, socializați, folosiți-vă vorbele în beneficiul vostru.

Pești/ Ascendent în Pești

Verificați de acum câți bani aveți în cont sau în pușculiță. Marte o să facă prăpăd la voi cu cheltuielile, mai ales dacă nu sunteți bine emoțional, nu mai țineți cont de nimic când vine vorba de cheltuieli. Poate să aducă și creșterea anumitor venituri, e posibil să aveți idei noi despre cum să faceți bani, despre cum să vă explorați talentele. Deci, cheltuieli, dar și câștiguri. Gândiți-vă la frustrările și supărările voastre, de ce anume cheltuiți. Cheltuiți mai bine pentru a investi în voi înșivă, faceți un curs, puneți acești bani să lucreze pentru voi mai târziu.

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO!

Ai citit și despre misterele civilizației Maya?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel