Beneficiile lui Mercur în Taur pentru o zodie de apă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur își va începe tranzitul în semnul Taurului. O zodie de apă își îmbunătățește modul de a comunica!

Willow Grace, astrolog internațional, ne vorbește despre tranzitul lui Mercur în semnul Taurului. Iată previziunile pentru Pești și Ascendent în Pești!

Mercur intră în a treia casă, cea asociată comunicării. Ai un stellium în casa a treia, adică aici se mai află și Soarele, Jupiter, Uranus și Venus.

Mercur guvernează mintea, gândurile, ideile, comunicarea. Vorbește despre călătorii, memorie și intelect. Iar Taurul este lent și sigur. Vorbește despre a fi practic și hotărât în modurile în care comunici cu frații, vecinii, verii, în modurile în care comunici cu educația de bază și îți formulezi gândurile și ideile.

A treia casă reprezintă conversații, știri, emailuri, transformare, bârfe și aduce toate aceste subiecte împreună cu ceea ce vrei să comunici acum. Îți vei dori mai puțină dramă și mai multă comunicare autentică.

Mercur este guvernatorul casei a patra. Îți va aduce subiecte legate de ceea ce reprezintă fundația ta, ceea ce are de-a face cu viața ta personală, cu strămoșii, cu proprietățile și tradițiile tale. A patra casă mai are legătură și cu situația ta de locuit, cu relațiile familiale și cu educația.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mercur va face un careu cu Pluto în Vărsător. Un careu cu Pluto te îndeamnă să renunți la ceva pentru a te transforma. Pluto este și retrograd în casa a 12-a. Așadar, va trebui să găsești elementele cele mai ascunse ale subconștientului, care îți fac rău și să te îndepărtezi de ele.

Mercur va face un aspect armonios cu Saturn. Totul are legătură cu tine. Saturn se află în casa întâi, cea a sinelui și identității. Iar Saturn vrea să construiască ceva durabil și colaborează cu Mercur în Taur. Mintea ta va prefera abordările tradiționale. Mai are legătură și cu finanțele tale. Saturn spune că trebuie să îți pui niște limite sănătoase și să comunici cu oamenii din jur.

La sfârșitul lunii, poate apărea ceva neașteptat, atunci când Mercur va face conjuncție cu Uranus. Ai putea primi o veste prin intermediul unor canale de comunicare.

Tranzitul lui Mercur în Taur prin casa a treia îți oferă oportunitatea de a construi relații. Îți exprimi gândurile pentru a te conecta cu ceilalți.

Ce aduce Jupiter pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie 2025

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel