Beneficiile lui Venus în Capricorn pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

După ce s-a distrat în semnul Săgetătorului, iată că Venus pășește spre un semn mult mai serios. 

Venus, Micul Benefic, se mută în semnul Capricornului în perioada 10 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. Și vrea să ne învețe că dragostea trece prin stomac! 

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește.

În astrograma unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum.

Când Venus tranzitează semnul guvernat de Saturn, iubirea trece printr-un filtru obiectiv și pragmatic. Adică vom prefera faptele în locul cuvintelor. Și vom face totul în ritmul propriu. Acest tranzit este foarte bun pentru organizarea sărbătorilor. Vom ști să cheltuim banii într-un mod eficient. Și pentru produse de calitate. Deci, în 2022, vom face cadouri uimitoare, atât nouă, cât și celor dragi. 

Vom căuta relaţiile foarte serioase, de cele mai multe ori cu persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari. Vom fi interesați de acele persoane care ne pot asigura atât siguranța financiară, cât și cea emoțională.

Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare dintre noi!

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa carierei, a statutului, a autorităţii, a imaginii tale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să le faci pe plac oamenilor autoritari sau să îți folosești propria autoritate într-un mod plăcut pentru oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Cu cât te preocupi de vestimentație, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes.

Taur / Ascendent în Taur

Ce vă recomand eu vouă? Să călătoriți, să faceți vizite, să mergeți la tot felul de evenimente și petreceri. Orice drum pe care îl faceţi vă ajută să evoluați. Veți avea parte de mici beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute.  Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni. În plus, voi veți fi aceia care vor iniția discuții filozofice în jurul bradului de Crăciun. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 8-a. Bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi. Iar, cu Venus în tranzit în casa a 8-a, trebuie să vă descoperiţi senzualitatea, indiferent de vârsta pe care o aveţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Nu este cazul să fiți superficiali.

O să descoperiţi, dacă munciţi la partea interioară, foarte multe frici, temeri - Venus vă va ajuta să le vindecați.

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi. Este o perioadă bună și pentru parteneriate profesionale. Sau pentru a găsi oamenii de calitate, cu care să vă petreceţi timp, să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă. O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi. Şi pentru cei care sunt singuri, Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de pretendenți. 

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. Acest tranzit vă obligă să fiți mai atenți și la stilul de viață. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Orice interacţiune cu copiii vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi. Venus în casa a 5-a își dorește și mai multă pasiune din partea voastră.  

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o decorați cu mare plăcere, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta, găsiţi oameni care să vă ajute. Vă dați seama că împodobirea bradului și amenajarea casei pentru sărbători vă va face sufletul să zburde. Când vorbim de casa a 4-a, ne referim și la acasă-ul interiori, aveţi nevoie să fiţi echilibraţi, să vă refugiaţi, să vă simţiţi bine. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi, aceea a relațiilor amoroase. Și că va tranzita casa a 3-a, a comunicării. Ce înseamnă asta? Că discuțiile cu partenerul vor fi de bun augur. Vă veți sprijini reciproc în organizarea sărbătorilor. Veți ști cum să vă faceți programul astfel încât fiecare să rezolve în timp toate sarcinile. Iar pentru cei care vor să îşi schimbe discursul, modul de a dezbate, să studieze limbi străine, tutoriale, urmează e o perioadă uimitoare.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 2-a, a banilor. Veți și lua, dar veți și da. În topul celor mai generoși, te vei afla pe podium. Vei cheltui sume consistente pe lucruri frumoase, pe chestii care vă bucură. Aşa că, sfatul astrelor: imediat cum luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi, e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. Şi începe o perioadă foarte bună pentru renegocierea salariului, pentru a primi bonusuri şi prime sau pentru a face o investiţie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus vă tranzitează semnul până pe 3 ianuarie. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar, acum,  dintr-o dată vreţi, să vă prezentați altfel lumii. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Atât exteriorul, cât și interiorul. Pe plan relațional, Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea. O să aveţi magnetism, carismă şi mai multă iubire.

Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Venus tranzitează casa a 12-a. Ce v-aş recomanda cu Venus în Capricorn: să nu vă implicaţi în relaţii indisponibile. Să iertați și să treceți peste. Cu Venus în casa a 12-a, pe lângă vindecarea sufletului, vindecarea trupească, s-ar putea să primiţi ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Efectiv, de la Univers. S-ar putea să aveţi un înger păzitor. Dar îngerul păzitor vine şi când faceţi ceva. De fiecare dată când vă veţi strădui fără a avea așteptări, chiar primiţi ajutor. Veți fi mai retrași, veți dori să petreceți sărbătorile în cerc restrâns. 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în casa a 11-a, prietenii vor fi de mare ajutor. Dacă sunteţi singuri, s-ar putea să vă placă de cineva din cercul de apropiați. Veți fi mai populari, veți organiza evenimente pentru cei dragi, veți avea cele mai bune propuneri pentru planurile de sărbători. În orice caz, să știți că până pe 3 ianuarie, trebuie să ieșiți mai des din casă. Nu este momentul să fiți leneși și să refuzați invitațiile anturajului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel