HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare zodie!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

HOROSCOPUL 2023 cu previziuni pentru toate zodiile! 

Astrologul Daniela Simulescu vă oferă Horoscopul 2023. Astrologul punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător care promite schimbări în mentalul colectiv. 

HOROSCOP 2023, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Citește previziunile complete pentru BERBEC 2023 aici!

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului. Citește previziunile complete pentru TAUR 2023 aici! 

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni 2023

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere. Citește previziunile complete pentru GEMENI 2023 aici! 

Horoscop Rac/ Ascendent în Rac 2023

În prima jumătate a anului 2023, eforturile tale vor fi concentrare în zona profesională. Jupiter tranzitează casa carierei și vine cu oportunități clare. Poate unele strâns legate de ce s-a întâmplat în viața ta în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate. Există și riscul să te aglomerezi, dar reușești să te ocupi de toate. Jupiter ține cont mai ales de cei care se ocupă și de ce le face plăcere, nu doar să pună o pâine pe masă. Unele decizii ale companiei nu îți vor fi pe plac, dar nu este cazul să te sperii. Ai șanse să transformi orice incovenient într-un mare avantaj. Citește previziunile complete pentru RAC 2023 aici

Horoscop Leu/ Ascendent în Leu 2023

Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate, însă avem vești bune. Citește previziunile complete pentru LEU 2023 aici! 

Horoscop Fecioară/ Ascendent în Fecioară 2023

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație serioasă nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor. Într-un cuvânt: frustrare. 2023 nu mai vine cu dragostea aceea din filme și romane. Nu vei mai avea putere și energie să alergi după năluci. Citește previziunile complete pentru FECIOARĂ 2023 aici! 

Horoscop Balanță/ Ascendent în Balanță 2023

În 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă. Sănătatea, sau mai bine zis un stil de viață echilibrat, te va preocupa intens. Ambițiile mari pe plan profesional nu vor fi susținute de către astre. Deseori, te vei simți precum un sclav. Soluția nu este neapărat un alt loc de muncă, ci schimbarea atitudinii tale. Citește previziunile complete pentru BALANȚĂ 2023 aici! 

Horoscop Scorpion/ Ascendent în Scorpion 2023

2023 este anul care te va învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Tu și nimeni altcineva! Și după ce îți vei oferi tot ce ai nevoie, viața amoroasă ți se îmbogăți. Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. Te vei confrunta cu toate lipsurile din copilărie, neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine. Acceptarea rănilor copilului interior și efortul depus pentru vindecarea acestora, deși procese epuizante, se vor lăsa cu recompense pentru viața emoțională. Mulți nativi vor simți că este momentul să își asume responsabilitatea pentru un copil. Cei care au deja copii vor avea de-a face cu evenimente serioase legate de ei. Citește previziunile complete pentru SCORPION 2023 aici! 

Horoscop Săgetător/ Ascendent în Săgetător 2023

În primele trei luni ale anului 2023, astrele te invită să iei decizii, acolo unde este cazul, referitoare la zona relațională. Mai ales dacă sunt probleme. Tranzitul lui Marte în casa relațiilor aduce stres, tensiuni, nerăbdare, frustrare și frică. Atmosfera nu va fi plăcută dacă și-a făcut simțită prezența blazarea. Faptele și vorbele partenerului te vor irita într-un mod greu de controlat. Pot apărea și evenimente radicale, adică ori te căsătorești, ori te desparți. Dar colaborarea dintre Marte și Jupiter poate crea și portița către vindecare. În martie, Saturn pășește în zona familiei și a locuinței. Citește previziunile complete pentru SĂGETĂTOR 2023 aici! 

Horoscop Capricorn/ Ascendent în Capricorn 2023

În 2023 vei fi mai tot timpul pe drumuri. Saturn, guvernatorul tău, va intra în casa a treia. Și de aici pot fi create o multitudine de scenarii. Familia va avea nevoie de ajutorul tău și va trebui să îi vizitezi pe cei dragi. Poți decide că este momentul să te muți, în țară sau în străinătate. Oricum, trebuie să reții că întocmirea actelor va dura și îți va aduce destule frustrări. Locul de muncă va necesita ca tu să te întâlnești des cu potențialii clienți sau colaboratori. Și să stai mai puțin pe la birou. Te înscrii la un curs și cauți metoda cea mai bună să împaci și capra și varza. Adică să ai timp atât pentru familie, carieră, cât și pentru noile tale proiecte. Citește previziunile complete pentru CAPRICORN 2023 aici! 

Horoscop Vărsător/ Ascendent în Vărsător 2023

Cu Marte retrograd în casa pasiunilor și Jupiter în zona educației, în primele trei luni ale lui 2023 nu trebuie decât să înveți, să îți (re)descoperi unele pasiuni, să devii mai flexibil, să comunici într-un mod eficient și să cauți îmbunătățirea rutinei zilnice. Din 7 martie, Saturn va intra în casa banilor și îți va schimba total atitudinea față de strategiile financiare. Și dacă nu aveai una, vei fi obligat. Lui Saturn îi plac economiile, cheltuielile făcute cu cap și câteodată zgârcenia. Uraște total luxul! Cei care au fost mână largă vor trece prin tot felul de teste ca să își dea seama care este importanța banilor. Nu poți cheltui într-o clipită sume pentru care ai muncit zile, săptămâni sau luni. Trebuie să începi să gândești ca o bancă sau ca un fond de pensii. Citește previziunile complete pentru VĂRSĂTOR 2023 aici

Horoscop Pești/ Ascendent în Pești 2023

2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru, și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Jupiter, guvernatorul tău, va fi prezent în casa banilor până pe 16 mai. Timp suficient pentru a-ți face ferfeniță bugetul, economiile și resursele. Citește previziunile complete pentru PEȘTI 2023 aici

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel