Beneficiile lui Venus în Vărsător pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 5 aprilie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Cum te va influența Venus?

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Până pe 5 aprilie, Venus(planeta feminității și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. 

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Citește și Marte în Vărsător: Ce aduce pentru fiecare zodie şi ascendent până pe 15 aprilie

Berbec/Ascendent în Berbec

Planurile tale de viitor pot fi concretizare cu ajutorul prietenilor. Sau în cercul tău, vei primi noi persoane, mai noncomformiste care să îți aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor. Vei participa la mai multe evenimente. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că schimbările te ajută să evoluezi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nicio călătorie făcută până pe 5 aprilie nu va fi întâmplătoare. Deci fii cu ochii-n patru și cu urechile bine ciulite! Vor fi beneficii în zona educației. Vor apărea în viața ta unele persoane care te vor ghida. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus te provoacă să înveți să faci investiții, adică să îți faci banii să producă bani. De asemenea, poți avea o perioadă foarte interesantă din punctul de vedere al intimității. Vei descoperi multiple mistere. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa relațiilor. Poți lucra alături de partener pentru a aduce un strop de noutate în viața de cuplu. Sau poți cunoaște unele persoane curioase și diferite față de foști parteneri. Susținere în chestiunile legale. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Colegii te vor înțelege și te vor sprijini. Vei lega alianțe cu ei ca niciodată. Partenerul va fi mai dispus să se implice în treburile gospodăriei. Sau îți va propune unele planuri care să vă lege și mai mult. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus va tranzita casa iubirii, a exprimării și a creativității. Și cum această planetă te guvernează, vei observa o încredere sporită în propria persoană, dar și o dorință crescută de a iubi și fi iubit. Bineînțeles, vei fi mai sociabil

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus te va face mai preocupat de confort, de design-ul locuinței sau de cum arată grădina. De asemena, timpul petrecut acasă cu partenerul poate fi de neuitat. Relațiile cu familia se pot îmbunătăți. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus te poate ajuta să comunici mult mai bine cu persoana iubită sau să o înțelegi. Dacă veți călători împreună, cu siguranță că veți rămâne cu unele amintiri de neuitat. Oportunități în domeniul educației. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa banilor și a talentelor. Astrele îți recomandă să investești în propria persoană, în îmbunătățirea garderobei. De asemenea, te va ajuta să fii mai conștient de propria valoare, atât profesional, cât și personal. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita semnul tău. Frumusețe, carismă, nivel crescut de atractivitate, șanse. Toate pot fi ale tale dacă alegi să îi faci pe plac acestei planete, adică să te iubești mai mult. Și să nu mai petreci timp cu oameni nepotriviți. 

Pești/Ascendent în Pești

Venus te poate ajuta să faci pace cu trecutul și să ierți. Să treci peste o relație toxică. Să te conectezi cu spiritualitatea și natura așa cum nu ai făcut-o niciodată până acum. Și să fii generos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel