Marte în Vărsător: Ce aduce pentru fiecare zodie şi ascendent până pe 15 aprilie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
EXCLUSIV

Marte în Vărsător. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, dezvăluie ce aduce acest eveniment pentru fiecare zodie / ascendent:

HOROSCOP Marte în Vărsător. Recomandări pentru fiecare zodie / ascendent

Marte în Vărsător vorbeşte despre următorul pas şi poate unii dintre voi aţi aşteptat un moment. Marte, cât a fost în Capricorn, a fost destul de căpos, de static, de rigid şi pentru că s-a întâlnit şi cu Pluto, nu a dorit să negocieze.

Dar Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea să se ducă totul la nivel mental şi vrea să fac un pas înainte.

Marte stă în Vărsător în perioada 6 martie - 15 aprilie. Va face un careu cu Uranus pe 22 martie care declanşează tot felul de frustrări în noi, pe urmă Marte va face o conjuncţie cu Saturn pe 5 aprilie (blocaje şi frustrări) şi face şi un careu cu Nodurile înainte să iasă din Vărsător.

Citeşte şi: Marte în Vărsător şi explicaţia vremurilor pe care le trăim. PREVIZIUNILE Danielei Simulescu - VIDEO

Marte în Vărsător îi va afecta pe cei cu marcaj fix în astrogramă, vorbim despre Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion. Ei vor primi combustibil de la Marte să facă următorul pas, mai mult decât ceilalţi.

Ştiţi care e senzaţia la un soldat cu Marte în Vărsător? Că nu mai e atent la ce se întâmplă aici şi acum, vrea mai departe. Vrea să construiască, e cu trei paşi înaintea celorlalţi.

S-ar putea să apară un moment din acela în care vreţi să vă rupeţi de un lanţ şi veţi fi acuzaţi, pentru că oamenii nu vor ca ceilalţi să se schimbe. Dar nu e cazul să ne victimizăm, cui să mergem mai departe.

HOROSCOP Marte în Vărsător. Efect pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei ascendent în Berbec

Marte guvernează casa a 11-a. Vorbim despre roadele ultimelor acţiuni pe care le-ai avut la nivel profesional în ultimele 2 luni. Marte în Vărsător vrea ăs faci următorul pas, să cunoşti oameni, să interacţionezi cu alţii, să îi scoţi în faţă sau să îi laşi să te scoată în faţă. Zona de prieteni, de social se schimbă şi pentru că Marte se apropie de Saturn, poţi lega noi prietenii sau poţi renunţa la anumiţi oameni din viaţa ta. Şi pentru că Marte face un careu cu Uranus, îţi aduc aminte că sunt şi implicaţii financiare pe 22 martie. Uranus fiind în casa a 2-a, casa a 11-a are legătură şi cu banii pe care îi câştigi dintr-un proiect, dintr-o carieră, sunt nişte ciocniri acolo. Deci, următorul pas şi dă o şansă şi altor oameni, chiar dacă acolo pot apărea şi nişte rupturi.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Marte va încinge spiritele la locul de muncă. Nu o să îţi placă. Vor fi momente în care de o să îţi vină să te cerţi cu toţi. Nu o să o faci pentru că vrei să păstrezi anumite aparenţe, dar cert este că vei avea tendinţa să te implici în conflicte. Marte în casa a 10-a se va întâlni şi cu Venus, guvernatorul tău. Este şi susţinere, însă relaţia cu autorităţile, cu şefii e mai neplăcută. Mai ales în jurul datei de 22 martie, când face careu cu Uranus, va fi o luptă pentru libertate, delimitare. Iar pe 5 aprilie, Marte va face o conjuncţie cu Saturn, ceea ce înseamnă că se pot lua nişte decizii la locul de muncă. Vor fi mai implacabile, nu poţi să reacţionezi, eşti obligat să le urmezi. Depinde de tine dacă le urmezi sau schimbi ceva în viaţa ta. De asemenea, cu Marte în casa a 10-a, s-ar putea să vrei să iei nişte decizii pentru oamenii de lângă tine. Mai uşor.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Marte se duce în casa a 9-a. E minunat dacă ai o restanţă, dacă ai un examen pe care l-ai amânat, Marte zice "Hai!". Şi Marte prin casa a 9-a e bun pentru a călători, pentru a te expune, pentru a le spune celorlalţi ce obiective ai şi pentru a te expune, pentru a le spune celorlalţi ce obiective ai şi pentru a rezolva chestiuni administrative, hârtii, facturi, toată zona aceasta. Marte prin casa a 9-a aduce şi obiective şi o perioadă bună să înveţi absolut orice. Grijă la conflicte!

Rac / cei cu ascendent în Rac

Marte intră în casa a 8-a. Undeva, se vor goli nişte conturi neaşteptat sau din dorinţa de a face bine cuiva. Cu Marte în casa a 8-a vorbim şi despre probleme de intimitate. S-ar putea să fie discuţii, contraziceri din acest punct de vedere. Cu Marte în casa a 8-a veţi asista la momente în jurul vostru în care simţi că nu ai control. E un moment în care simţi că e ghinion, dar nu e. Condiţia de om presupune să participe şi la nişte tragedii sau lucruri neplăcute sau să aibă parte de nişte oameni care trec prin momente grele, dar nici nu ştiu ce să facă. Nu încerca să îi salvezi pentru că nu aveţi de unde cu Marte în casa a 8-a.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Marte este în casa a 7-a. Vorbim despre confruntări, certuri, contraziceri, dispute, neînţelegeri în zona parteneriatelor, atât la serviciu, dar şi cu partenerul. Marte vrea un lucru: să puneţi lucrurile în mişcare. Dacă lucrurile sunt foarte blazate pe plan partenerial, Marte vine şi vă aduce momente tensionate, în care ne ducem peste celălalt sau celălalt vine peste voi ca să vă provoace. Aveţi grijă cu Marte în casa a 7-a pentru că există riscuri de a rupe parteneriate, relaţii. Există riscuri de a spune lucruri sau de a activa într-un mod în care nu v-aţi fi gândit niciodată sau în relaţiile blazate puteţi să faceţi lucruri împreună cu partenerul. 

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Marte se duce în casa a 6-a. Vorbim despre sănătate, despre reinventarea modului în care vă luaţi tratamentul sau mergeţi la nişte specialişti. Vorbim şi despre relaţia cu colegii. E nevoie să fiţi mult mai detaşaţi şi să lucraţi mai mult de cont propriu. Vouă vă place să faceţi lucrurile aşa pentru că aveţi impresia că ceilalţi nu le fac ca voi, doar că acum chiar e cazul. E adevărat că, pe ici, pe colo, colegii vor fi nemulţumiţi că nu vreţi să faceţi echipă, dar nu e cel mai bun moment să faceţi echipă. Cu Marte în casa a 6-a, tot ce ţine de gospodărie, casă, trebuie schimbat. Reinventaţi puţin sarcinile familiei.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Marte este în casa a 5-a, unde o să fie şi guvernatorul vostru, Venus. Ce se întâmplă? Nevoia de iubire, de romantism, de pasiune, de excentricităţi... atâta timp cât nu mergeţi la jocuri de noroc, e bine. În rest, jucaţi-vă, flirtaţi, cochetaţi, gătiţi-vă, aruncaţi o vorbă, o ocheadă. Începe o perioadă în care o să fiţi cuceritori. Indiferent de vârstă, de educaţie, o să vă placă să vă jucaţi şi vă face foarte competitivi, indiferent dacă e în relaţia de cuplu sau la locul de muncă.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul vostru. Intră într-o casă care vă ţine: "Avem de reparat acoperişul, geamurile, avem de cumpărat alt pat, alt aragaz"... Adică e multă energie consumată acolo unde locuiţi, însă acest Marte, când se va întâlni cu Saturn şi va face careu cu Uranus, veţi auzi de evenimente în familie pe care nu le-aţi prevăzut şi care vă vor da puţin peste cap. Când vorbim de casa a 4-a, vorbim şi de nevoie de linişte interioară. Marte vă frustrează, e în careu cu semnul vostru. Urmează o perioadă "minunată" pentru tot ce înseamnă relaţii cu familia. Ştiu, nu vă place ce am zis.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Marte este în casa a 3-a. Nu pot să vă spun să vorbiţi mai puţin pentru că Marte în casa a 3-a fix asta îşi doreşte. Vorbiţi, scrieţi, comunicaţi, daţi telefoane, daţi mesaje. Mintea voastră o să fie peste tot şi o să vrea să "ciugulească" câte puţin din fiecare. Cu Marte în casa a 3-a, sunteţi foarte autoritari în discurs chiar dacă nu vreţi. Ceilalţi vor considera că vă daţi voi deştepţi, că le ştiţi voi pe toate, că cine vă credeţi. Cu Marte în casa a 3-a vorbim şi de mişcare. Ori veţi călători, ori faceţi sport, ori mergeţi la evenimente. Aş fi vrut să spun să vă gândiţi înainte să vorbiţi. Nu prea o să gândiţi înainte să vorbiţi. O să spuneţi nişte lucruri într-un mod... nici nu vreau să mă gândesc.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Marte se duce în casa a 2-a. Vorbim de nişte cheltuieli cu rost, despre nişte cheltuieli pe care oamenii din jurul vostru nu înţeleg de ce le faceţi, dar aveţi logica voastră. Marte vă pregăteşte pentru următoarele etape şi începeţi de pe acum să investiţi în altceva. Iar dacă sunteţi destul de statornici, de ancoraţi, acest Marte în casa a 2-a vă zice: "Hai să mai cheltuiesc bani pe x lucru, că nu ai de unde să ştii ce se întâmplă, cum se întâmplă". Există un risc cu Marte în casa a 2-a. Atât în martie, cât şi în aprilie, se duc banii aşa cum vin. 

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Marte intră în semnul vostru. În primă fază, multă furie. Aţi vrea să daţi cu toţi de pământ, aţi vrea să declanşaţi voi propriul război. Marte în Vărsător vă înfurie, vă provoacă, vă înţeapă, vă scoate în faţă. Cu Marte în semnul vostru, ca să nu vă certaţi cu toţi cei din jur, vă recomand sport, plimbări. Deci, Marte o să vă facă să vreţi să fiţi primul, să câştigaţi, să treceţi peste alţii. Şi pentru că se aproprie de un careu cu Uranus şi de o conjuncţie cu Saturn, vă şi porneşte, dar vă ţine şi pe loc şi o să simţiţi că nu mai puteţi. Dar, pe de altă parte, conjuncţia cu Saturn vă ajută să construiţi ceva, să puneţi bazele a ceva. În rest, mult curaj, furie, energie. Pe unii s-ar putea să îi ajute fără să fie nevoie să facă sport, dar e recomandat să activaţi zona aceasta de energie fizică. 

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Marte trece în casa a 12-a. Vorbim de momente de a renunţa poate la nişte oameni. Poate pleacă oameni din viaţa voastră. Vorbim de probleme de sănătate, de vicii şi vorbim şi de nevoia de a renunţa la un loc de muncă care nu vă mai lasă să creşteţi, unde nu va mai regăsiţi, unde simţiţi că plonjaţi într-o mediocritate fantastică. Sau cu Marte în casa a 12-a, s-ar putea ca tot ceea ce credeţi să fie puţin combătut. Veţi avea o senzaţie că mulţi vă sunt inamici, duşmani, că vă vor răul, că vor să vă provoace. Să nu vă simţiţi o victimă, că nu sunteţi. Cu Jupiter şi Soarele în semnul vostru, nu sunteţi o victimă.  Dar vă rog să aveţi grijă la sănătate. Şi dacă renunţaţi la un loc de muncă, renunţaţi pentru că vreţi voi, nu să îi acuzaţi pe ceilalţi. 

Urmăreşte aici emisiunea despre Marte în Vărsător pentru fiecare zodie / ascendent, prezentată de Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel