Marte în Vărsător şi explicaţia vremurilor pe care le trăim. PREVIZIUNILE Danielei Simulescu - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Horoscop Marte în Vărsător. Ce înseamnă acest eveniment astrologic în contextul războiului din Ucraina? Dar la nivel individual? Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu toate explicaţiile:

Horoscop. Marte în Vărsător

În anul 2022, planeta Marte este una dintre cele mai importante şi spun asta pentru că va şi retrograda. Marte va retrograda la finalul anului, în Gemeni. 

Şi pentru că retrogradează Marte, ne confruntăm cu tot ce înseamnă "acţiunile" lui Marte, iată acest război. Pentru că Marte este planeta războiului, a acţiunii, a furiei, agresivităţii, luptei. Lui Marte îi place să vadă sânge. Un an cu Marte retrograd nu avea cum să fie altfel.

Marte în Gemeni este curios. Vom vedea cine cu cine se aliază sau cine cu cine se desparte.

Acum vorbim de următorul tranzit al lui Marte, în semnul Vărsătorului.

Citeşte şi: Marte în Vărsător: Ce aduce pentru fiecare zodie şi ascendent până pe 15 aprilie

Am început anul cu Marte în Săgetător, apoi s-a dus în Capricorn dovadă ultima perioadă cu Marte în Capricorn, au fost elemente dure, exigente, autoritare. Marte în Capricorn nu îl vede pe celălalt. E autoritar, dur, intransigent, chiar diabolic câteodată. Aici vorbesc de Marte în Capricorn, nu de zodia Capricorn. Marte în Capricorn e bun în anumite aspecte, dar poate să facă şi ravagii. Şi să nu uităm că Marte s-a întâlnit cu Pluto, care e implacabil, nu negociază.

Marte intră în Vărsător în perioada 6 martie - 15 aprilie.

Marte este următoarea planetă după Pământ în sistemul solar. Marte, în mitologie este Ares, Zeul Războiului.

Semnul Vărsătorului este cerebral, altruist, independent, detaşat, excentric, non-conformist şi nu e atras de luptele în teren, ci de luptele din spate, tot ce înseamnă zonă tehnologică, de IT, de digital, de tot ce este ştiinţific.

Cu Marte în Vărsător, luptele se vor duce altfel, dacă e să ne raportăm la tot ce se întâmplă în acest moment în lume.

Uitându-mă în astrogramele lui Putin şi Zelenski, ambii au marcaj de Vărsător destul de activ. Putin are Nodul Nord în Vărsător iar Zelenski e chiar Vărsător. Şi alţi pioni ai lumii au acest marcaj în astrogramă.

Marte în Vărsător

Vă povestesc la nivel individual. Cu Marte în Vărsător vorbim de "următorul pas", dar următorul pas rapid. Marcajul de Vărsător, indiferent cum este el prezent, gândeşte înainte de a vorbi. Se duce tot timpul spre viitor. Nu vrea să se gândească ce se întâmplă aici şi acum. Planetele în Vărsător vor să construiască pentru viitorul apropriat.

Vă invit să vă gândiţi care este următorul vostru pas în viaţă, în viaţa profesională, relaţională, oriunde pentru că Marte vă oferă combustibil, vă duce mai departe.

Marte vine mai întâi cu foarte multă furie, frustrare şi frică. Marte acţionează din frică, se teme de ceva şi ce face? Se bate cu toată lumea. Cu Marte în Vărsător, în perioada următoare, e important să căutăm adevărul, dar adevărul şi din prima celorlalţi. Important e să ascultă. Cu Marte în Vărsător, încercaţi să faceţi lucrurile diferit. Mulţi veţi dori să fiţi mai liberi, să vi se dea spaţiu.

Marte în Vărsător vrea să lupte pe nişte planuri mai inteligente. Acest aspect are şi chestia asta de evitare, care poate provoca frustrări.

Marte în Vărsător caută pace, împăcare, echilibru, linişte

Află mai multe despre Marte în Vărsător de la Daniela Simulescu: astrolog şi redactor- şef Astrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel