Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

 

Este o săptămână importantă din punct de vedere astrologic! Iată câteva dintre evenimentele semnificative:

Pe 20 martie, avem Echinocțiul de primăvară și momentul în care Soarele intră în Berbec. Acesta marchează începutul primăverii atât din perspectiva astronomică, cât și din cea astrologică. Echinocțiul semnifică egalitatea între zi și noapte, urmată de creșterea treptată a zilei și scăderea nopții până la solstițiu. Astfel, ne luăm adio de la hibernarea din sezonul Peștilor! Intrarea Soarelui în Berbec aduce prospețime, energie, forță și vitalitate. De asemenea, trebuie să menționăm că acest sezon al Berbecului va fi marcat de două Eclipse, pe 25 martie și 8 aprilie.

De asemenea, miercuri, avem o conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Această întâlnire, în special în primul semn al zodiacului, declanșează exprimarea furiei prin vorbe, care pot fi dureroase ca niciodată.

Pe 21 martie, Venus și Saturn se întâlnesc în semnul Peștilor. Întâlnirea planetei iubirii și a frumuseții cu profesorul sever poate genera sentimente de neapreciere și nedorință. Acest aspect ne conduce spre realitate într-un mod puțin plăcut, însă ne îndeamnă să abordăm dragostea cu maturitate.

La ce să se aștepte nativii în această săptămână?

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, prin urmare ești protagonistul acestei săptămâni. Ai șansa să o iei de la capăt. Poate însemna să ai mai multă grijă pentru sănătate, să ai mai multă energie sau să încerci ceva ce nu ai mai făcut până acum.

Atenție la conjuncția lui Mercur cu Chiron. S-ar putea să alegi cele mai grele idei, soluții sau să te bagi în cele mai grele proiecte ca să te chinui puțin. Conjuncția lui Venus cu Saturn în casa a 12-a ți-ar putea aduce nevoia de-a abandona o relație care nu îți mai convine și îți aduce pierderi. Cu toate acestea, întâlnirea lui Venus cu Saturn face ca această pierdere să fie mai matură. Nu o să mai dramatizezi.

ETALARE Amos. Mesaj pentru o zodie în luna martie: Nu ai nevoie de emoție, ci de raționament și logică

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția lui Venus cu Saturn în casa a 11-a te va bloca puțin. Ai putea întâlni un punct culminant într-o situație, după cum spune Daniela Simulescu. Poate că ai avut planuri și acum atingi o limită. Trebuie să îți dai seama cât mai poți forța. Dacă mai lași de la tine, lucrurile se vor mișca în beneficiul tău.

Cu Soarele care va intra în casa a 12-a, va trebui să ai grijă și de sănătate. Nu uita că în aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în semnul tău, așadar va trebui să ai toate bateriile încărcate până atunci.

Mituri și tradiții asociate cu Echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știm?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele iese din casa a 10-a și se duce în casa a 11-a. Vei avea mai multă speranță că va fi bine. Ai tendința de a vorbi cu oamenii din jur și să îi încurajezi. Le aduci optimism pentru că îți dorești asta și pentru tine.

Întâlnirea dintre Mercur și Chiron te-ar putea face să îți dai seama că ai stat în niște situații sau în preajma unor oameni care nu ți-au făcut bine. Te superi, ai impresia că ai fost trădat, dar de fapt tu te-ai pus în ipostazele respective.

Astrologul spune că toate lecțiile acestei săptămâni sunt importante. Conjuncția Venus-Saturn din casa a 10-a te-ar putea împinge să faci un pas înainte din punct de vedere profesional. În plus, ți-ar putea aduce mai multă responsabilitate.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel