Bitză lansează continuarea albumului Sevraj, după aproape 20 de ani. Cum a fost primit?

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 01 mai 2023, 15:54 | Categorie: Social
Sursa foto: pagina personală de Facebook a lui Bitza
Sursa foto: pagina personală de Facebook a lui Bitza

Rapperul Bitză a fost invitatul Georgianei Ioniță, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Considerat un pilon important în dezvoltarea hip-hopului românesc, Bitză a revenit recent pe scena rap-ului din România, după ce a locuit câțiva ani în Spania.

Bitză a lansat un nou album - Sevraj II

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe recent Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. 

Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

Invitat în platoul Spectacola și DC News, Bitză a vorbit despre prietenia care îl leagă de câțiva artiști de top din hip-hopul românesc, cu care continuă să lucreze de peste 20 de ani. 

(...) Prieteniile, da, ceea ce e foarte special și greu de găsit în muzica românească având în vedere ego-urile și tot felul de alte chestii personale. Dar nu e cazul în situația noastră și mă bucur că și pe Sevraj II am colaborat cu Tata Vlad, cu Ombladon, cu FreakaDaDisk, K-Gula și pregătim și un concert de lansare pe 5 mai la Guesthouse Club.

Vezi continuarea articolului pe Spectacola.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience