Bucureştiul devine gazda unor discuţii extrem de interesante pentru tineri

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Bucureştiul devine, timp de cinci zile, gazda unor discuţii extrem de interesante pentru tineri, a declarat miercuri managerul proiectului Forumul Studenţilor de Pretutindeni, Ioana Dospinescu. La finalul şedinţei de Guvern, aceasta a amintit că miercuri s-au deschis, la Palatul Victoria, lucrările Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni, o iniţiativă fără precedent, unică în România, care are în vedere punerea în discuţie a temelor de interes pentru tinerii care studiază în străinatate, dar şi în ţară. 

„În următoarele cinci zile, Bucureştiul va deveni gazda unor discuţii extrem de interesante pentru tinerii români. Ne vom uita la 6 comitete, vom adresa tematici în comitetul de educaţie şi tineret, sănătate, energie şi mediu, justiţie, afaceri europene şi muncă şi economie. (...) Suntem convinşi că, alături de sprijinul Guvernului, dar mai ales de cel al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, vom reuşi să atingem cele propuse de către organizatorii forumului”, a declarat Ioana Dospinescu. Potrivit acesteia, organizatorii Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni sunt patru organizaţii de tineret care s-au reunit pentru prima oară anul trecut.

Cel mai important lucru pe care îl putem menţiona este faptul că, la finalul acestor dezbateri, tinerii vor veni cu soluţii concrete, soluţii pe care ei le identifică ca fiind viabile pentru viitorul lor şi considerăm a fi necesar un follow up la nivel guvernamental. Noi vom continua să transmitem soluţiile pe care tinerii le găsesc şi ne aşteptăm la o colaborare extrem de fructuoasă din partea instituţiilor guvernamentale”, a menţionat Ioana Dospinescu. AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu)

Acest eveniment poate arăta influența tranzitului lui Marte în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării, adică în Gemeni. 

Comunicarea este fi mai eficientă se învârte în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

În ceea ce privește sistemul de învățământ, lucrurile nu vor sta prea bine deoarece va fi extrem de multă mișcare acolo, decizii luate în mod haotic, confuzie, iar nimeni nu va înțelege deloc ce se întâmplă. 

Mai multe detalii și previziuni aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel