Caleidoscop Astrologic: O Privire Sinoptică asupra Lunii Octombrie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Descoperă tendințele astrologice care influențează cele patru zodii în luna Octombrie, explorând temele comune și provocările unice cu care se vor confrunta.

Luna Octombrie 2023 se anunță a fi una plină de întorsături și revelații pentru nativii din zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. În acest colaj horoscopic, vom explora tendințele astrale majore care se desfășoară pe parcursul acestei luni, aruncând o privire asupra modului în care aceste semne zodiacale ar putea fi influențate de mișcările planetelor.

Săgetător

Săgetătorul începe luna cu un suflu nou, beneficiind de energii pozitive care sporesc colaborările și oferă oportunități interesante de a se angaja în noi aventuri. Totuși, o schimbare astrală își face simțită prezența când Marte intră în casa a 12-a, aducând o etapă de reflecție și retragere în interior. Retrogradarea lui Jupiter în casa a 6-a poate aduce unele preocupări legate de sănătate sau de serviciu. Ultima parte a lunii aduce provocări mai personale, cu Saturn în casa a 4-a solicitând maturizare și responsabilitate în aspecte legate de familie și cămin. Pe de altă parte, intrarea lui Lilith în casa a 10-a a carierei oferă un impuls de încredere și o viziune nouă asupra propriilor ambiții profesionale. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn

Capricornii se confruntă cu provocări profesionale în prima parte a lunii, unde eclipsa solară din casa a 10-a le poate oferi șansa de a reconsidera traiectoria carierei lor. Energia belicoasă a lui Marte poate aduce unele tensiuni în relațiile cu colegii sau superiorii, însă pe măsură ce luna progresează, energia se mută într-o zonă mai prietenoasă. Venus și Jupiter aduc un suflu nou în sfera socială și creativă, încurajându-i pe nativi să exploreze noi hobby-uri, să călătorească sau să se angajeze în activități educative. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru CAPRICORN.

Vărsător

Pentru Vărsători, Octombrie este o lună de contrast, începând cu o perioadă de echilibru și claritate mentală, și progresând spre o fază în care sunt provocate autoritatea și deciziile lor. Confruntările la locul de muncă pot deveni frecvente, însă acest lucru poate servi ca un catalizator pentru a impune respect și a clarifica pozițiile. Saturn retrograd în casa a 2-a aduce o ușoară ameliorare financiară, în timp ce Jupiter retrograd în casa a 4-a poate aduce gânduri de schimbare a locuinței sau de reamenajare a spațiului personal. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești

Peștii traversează o perioadă de introspecție și reevaluare pe multiple planuri. Saturn și Jupiter retrograde în semnul lor le solicită o analiză atentă a vieții lor personale și profesionale. Problemele financiare din prima parte a lunii necesită o abordare prudentă și planificare pe termen lung. Relațiile sunt, de asemenea, testate, oferindu-le Peștilor ocazia de a evalua ce anume își doresc de la partenerii lor și cum pot îmbunătăți comunicarea în cuplu. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru PEȘTI.

Youtube video image

În concluzie, Octombrie 2023 aduce o multitudine de lecții și oportunități de creștere pentru aceste zodii. Cu introspecție, adaptabilitate și curaj, nativii pot naviga cu succes această lună tumultuoasă și pot profita de șansele oferite de mișcările astrale pentru a-și îmbunătăți viața pe multiple planuri.

Iată calendarul celor mai importante evenimente astrologice din octombrie!

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului. 

5 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN BALANȚĂ

În sfârșit, planeta comunicării scapă de semnul contaminat al retrogradării. Vom folosi cele mai alese cuvinte. Vom lua decizii când suntem siguri că ambele părți au de câștigat. Este posibil să facem curățenie și în vocabular, să ne dăm seama că nu obținem nimic cu furie și injurii. Dreptatea va fi pe buzele tuturor. Dar și nevoia de validare la tot pasul. 

9 OCTOMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Iată că vine și rândul lui Venus să scape de reminiscențele retrogradării! Intrarea în semnul analitic al Fecioarei, va face din planeta frumuseții și a iubirii o domniță în căutarea perfecțiunii, sau mai bine zis a greșelilor. Mulți se vor trezi din mrejele retrogradării, își vor da seama că au fost îndrăgostiți de dragoste și că relațiile sănătoare se construiesc pe baza compatibilității, nu doar pe fluturașii din stomac.

12 OCTOMBRIE: MARTE INTRĂ ÎN SCORPION

Planeta acțiunii tranzitează semnul profund și intens al Scorpionului. Vom fi mai preocupați de strategii, planuri, decât de a acționa imediat. Cumva, va trebui să ne găsim și o motivație destul de puternică înainte de implicarea în orice proiect. 

14 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

Semnul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă.

22 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Trecem la o perioadă în care suntem mai închişi, introvertiți, suspicioși. Pentru că avem nevoie de siguranţă. Mercur în Scorpion nu comunică până nu ştie sigur că ale lui cuvinte sunt 'punct ochit, punct lovit’. Vom avea tot felul de descoperiri, vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustraţi, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atenţie. În plus, o vom lua pe ocolite, nu vom comunica foarte direct.

28 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/ LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Eclipsele de Lună reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă.Taurul fiind un semn fix, ai putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viaţa ta. Vă puteți aştepta la surprize şi întorsături neaşteptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel