Calendar astrologic 13-19 noiembrie: Lună Nouă în Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Luni vom avea parte de un eveniment care ne poate ajuta să renaștem, să o luăm de la capăt. 

Pe 13 noiembrie, avem Luna Nouă în semnul Scorpionului. Un moment semnificativ pentru a privi în interior și a deveni realist cu privire la partea ta întunecată. În loc să rezişti necunoscutului și să te temi de ciclul inevitabil al trecerii și renașterii, acum este momentul să îmbrăţișezi pe deplin părţile mai întunecate ale psihicului tău și să încerci să îţi transformi durerea în putere. Permite-ţi să îţi explorezi cele mai existenţiale gânduri și să acorzi credinţă oricăror mesaje intuitive pe care le poţi înţelege. Un eveniment nemaipomenit pentru a o lua de la capăt. Mai ales cu ajutorul atora, dat fiind faptul că Luna va fi în opoziție de semn cu Uranus și Jupiter. 

Opoziția dintre Soarele din Scorpion și Uranus din Taur ne poate aduce instabilitate în relațiile afective, dar și cele profesionale. Iar cauza principală poate fi gestionarea resurselor financiare. 

Pe 16 noiembrie. Mercur din Săgetător face un sextil cu Venus din Balanță. Vorba dulce mult aduce! Se creează scena perfectă pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a începe o discuție importantă cu partenerul tău.

Citește și despre tranzitul lui Mercur în Săgetător. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent

Pe 17 noiembrie, Soarele din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Acest aspect poate fi responsabil de supradoze de inspirație, de o imaginație bogată și de intuiție puternică. Vom găsi puterea de a evada într-o lume imaginată, pe placul nostru. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Tot vineri, Marte din Scorpion face și el un trigon cu Neptun din Pești. Acțiunea și motivația se întâlnesc, într-un mod armonios, cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua nu va fi pe placul lor. Dar pentru cei mai spirituali și mai artiști, ziua va aduce numeroase beneficii. Acest aspect este bun mai degrabă pentru a vizualiza, manifesta, a visa. Risc crescut de procrastinare. 

Pe 18 noiembrie, avem o conjuncție Soare-Marte în semnul Scorpionului. Un aspect de temut! Energia conștientă se întâlnește cu acțiunea în semnul profunzimii și am intensității. Vom primi o doză suplimentară de vitalitate, curaj, dar și de furie și frustrări. Voința puternică și dorința de reușită ne vor face să dovedim și să ne ridicăm deasupra celorlalți. Spiritul de competiție va fi la un nivel ridicat. S-ar putea să alegem extremele și să încercăm să îi convingem pe ceilalți să ne urmeze. Chiar într-un mod persuasiv. 

Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că nu toată lumea ar putea aprecia eforturile noastre, iar recunoașterea momentului potrivit pentru retragere va fi crucială. Cei care vor vor fi afectați cel mai mult de această conjuncție sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Îți recomandăm Marte în Scorpion până pe 24 noiembrie: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel