Calendar astrologic 20-26 noiembrie: Soare și Marte în Săgetător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Soarele și Marte vor părăsi semnul Scorpionului. 

Pe 20 noiembrie avem un sextil între Soarele din Scorpion și Pluto din Capricorn. Vom avea capacitatea de a ne folosi puterea interioară dacă nu ne vom grăbi. Este foarte important să nu facem compromisuri sau să alegem scurtături. O zi bună pentru persuasiune. 

Pe 22 noiembrie, este rândul lui Marte din Scorpion să facă sextil cu Pluto din Capricorn. Acest aspect favorizează abordarea și finalizarea proiectelor complexe care păreau prea dificile de realizat anterior. Vom putea să ne concentrăm mai ușor. Ne vom lăsa purtați de instinct.

Tot miercuri, Soarele intră în Săgetător. Sezonul Săgetătorului este cel care ne ajută să ne deschidem mintea, să ne lărgim perspectiva și pentru a-i încuraja și pe alții să se dezvolte. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru toată lumea, dar acest sezon ne va ajuta până pe 22 decembrie să devenim mai ambițioși. Însă atunci când vine de acest tranzit al Soarelui, nu vorbim de plictiseală. Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Înveți să privești viața ca pe o experiență – depinde doar de tine să te asiguri că este una bună!

Pe 23 noiembrie, Soarele recent intrat în Săgetător face un careu cu Saturn din Pești. Pe lângă oboseală și răceală, acest aspect poate să aducă teste și examene. Dar nu unele simple, ci care pot conduce către o doză însemnată de pesimism. Ego-ul tău poate să aibă de suferit, deoarece vei găsi o provocare în atingerea obiectivelor. Este posibil să te simți împovărat de anumite îndatoriri sau de responsabilități. Până la urmă, careul dintre Soare și Saturn poate să însemne chiar un test al personalității și al caracterului. 

Citește și Date de salvat în calendar! Când este difuzat Horoscopul 2024?

Pe 24 noiembrie, Marte își începe tranzitul în Săgetător. Planeta acțiunii se mută în semnul aventurii, al călătoriei și al optimismului. Vom avea pasiune şi dorinţă de a profita la maximum de viață. Acesta este tipul de energie care ne face să vrem să călătorim în lume și să culegem fragmente de înțelepciune pe parcurs. Avem tendința de a avea atât de multe idei mari încât uităm uneori detaliile.

Pe 25 noiembrie, Marte face un careu cu Saturn. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine. Și ca să ne demonstrăm încă o dată că nu merităm, ne vom implica în evenimente care să ne confirme acest lucru.

Îți recomandăm și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel