Calendar astrologic 21-27 august: Mercur retrograd în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămâna 21-27 august. Urmează retrogradarea lui Mercur în semnul Fecioarei!

Pe 22 august, vom avea o opoziție între Marte și Neptun, dar și un careu între Venus retrogradă și Jupiter. 

Opoziția dintre Marte din Fecioară și Neptun din Pești va sparge multe baloane de săpun. Mulți dintre voi vor reacționa pe baza emoțiilor. Veți avea o luptă cu propriile insecurități. Veți observa că, la cel mai mic gest din exterior care nu va respecta așteptările voastre legate de oamenii apropiați, veți reacționa precum niște victime. Logica se va sparge în bucăți. Pentru că oamenii nu s-au comportat așa cum ați visat voi. Nu că ar fi greșit neapărat cu ceva. Pe dinafară veți afișa o imagine încrezătoare, însă vă veți îndoi imediat cum viața nu va fi așa cum v-ați fi așteptat. Există riscul să fim destul de influențabili. Să acționăm în funcție de ce vedem în exterior la alții. În asemenea zile, recomandabil este să te lupți mai mult pentru partea spirituală. Să ajuți o victimă, să creezi ceva cu mâinile tale sau să te ocupi de o activitate artistică.

Iar cu Venus retrogradă în Leu în careu cu Jupiter din Taur, vom da pe dinafară! Va exista tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități! Una dintre acele zile când Cupidon este mahmur!

Pe 23 august, Mercur își începe retrogradarea în același semn unde intră și Soarele. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile și cu tehnologia. Ne va aminti din nou că viața noastră depinde din ce în ce mai mult de online. În plus, poate afecta și toate procedurile din zona medicală. Până pe 15 septembrie, când va reintra în mers direct, trebuie să ne înhămăm cu multă răbdare. 

În aceeași zi, începe sezonul Fecioarei! Trecem de la exuberanța și dorința de distracție a Leului la aceea de muncă susținută a Fecioarei. Timp de o lună, vom fi predispuși la a strânge roadele, la a perfecționa, dar și la a învăța să trăim cu ce ne oferă natura. 

Pe 25 august, avem un trigon între Marte și Pluto. Înainte de a părăsi semnul Fecioarei, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 10 iulie. Mai ales în ceea ce privește pragmatismul, eficiența și optimizarea. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge consistență și durabilitate acestora. Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă. 

Pe 26 august, avem o opoziție Soare-Saturn. Testul timpului. Ne vom întâlni cu mai multe situații, mai ales din domeniul muncii sau al sănătății, în care vor apărea amânări, anulări, neînțelegeri. Și bineînțeles, va apărea oboseala pe toate planurile, mai ales dacă îl punem la socoteală și pe Mercur retrograd. Cumva, vitalitatea va avea de suferit. Și este clar că vom fi obligați să facem o prioritizare mai dură.

Pe 27 august, Marte intră în Balanță. Planeta acțiunii și a agresivității pășește în semnul echilibrului și al armoniei. Cumva aveam nevoie de acest tranzit, în plină retrogradare a lui Venus. Deși Marte în Balanță este cel puțin teoretic precum un diplomat, să știți că va produce multe ruperi, negocieri dure și decizii neașteptate. 

Poți să vezi și: Lecțiile lui Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel