Lecțiile lui Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Previziuni Mercur retrograd în Fecioară. 

Sunteți pregătiți de a treia retrogradare a lui Mercur din 2023?

Pe 23 august, Mercur își începe retrogradarea în același semn unde intră și Soarele. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile și cu tehnologia. Ne va aminti din nou că viața noastrp depinde din ce în ce mai mult de online. În plus, poate afecta și toate procedurile din zona medicală. Până pe 15 septembrie, când va reintra în mers direct, trebuie să ne înhămăm cu multă răbdare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Nu lua deocamdată decizii referitoare la muncă, sau la sectorul rutinei tale, nu te grăbi. Trebuie să fii gata de anumite ajustări, negocieri, discuții. Această retrogradare a lui Mercur vrea să te facă să accepți că ai greșit. Doar după procesul de acceptare, vei putea vedea clar soluțiile. 

Taur/ Ascendent în Taur

E momentul să vă ascultați copiii și să încercați să reparați relațiile cu ei. De asta aveți nevoie până pe 15 septembrie. Să vorbiți, să negociați, să fie puțin stresant. Pe de altă parte, undeva nu ați fost serioși, nici sinceri cu voi. Ați făcut ce a vrut societatea, sau ce au zis ceilalți. Deci retrogradarea vă va obliga să fiți autentici. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Această retrogradare nu va fi pe placul tău. Apar tot felul de situații neașteptate, de vești la care nu v-ați fi gândit. Vă (re)întâlniți cu anumiți membri ai familiei. Se mai strică una alta prin casă, grădină, beci. Deci va trebui să reparați anumite obiecte, apar întârzieri, amânări. 

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Rac/ Ascendent în Rac

E o perioadă  bună pentru a studia, vă ajută să găsiți soluții. Apar și drumuri, drumuri pentru cei dragi, drumuri și plăcute și neplăcute. E posibil să fie nevoie să rezolvați anumite probleme, chestiuni administrative, treburi gospodărești. Veți avea discuții cu persoane din familie, pe care nu le-ați mai văzut de mult, în special cu frații și surorile. 

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur retrograd vă dă resursele peste cap. Nu știți de unde să luați, unde să puneți. Chiar dacă economisiți, o să faceți alte cheltuieli. Oamenii din jur s-ar putea să vină cu soluții, să vi se ofere informații, ascultați-i. Vă ies lucrurile până la urmă. Dar asta după multe încurcături și amânări. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur retrogradează la voi în semn. Atingeți o limită și conștientizați că trebuie să schimbați ceva. Mai degrabă ar fi cazul să vă gândiți la binele vostru. Vă veți întoarce la unele decizii pentru a vă da seama dacă au funcționat sau. Refeitoare la propriul comportament, propriile idei, la anumite principii pe care ar trebui să le priviți din alt unghi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur vă readuce oameni și proiecte din trecut. Nostalgia vă va da mare bătaie de cap. Aglomerație, proiecte date peste cap, amânări. Senzația că aveți ghinion. Dar nu trebuie să vă victimizați. Mare atenție la sănătate! Dacă primiți un diagnostic, reverificați-l. Poate că ați ignorat anumite simptome, nu mai amânați, mergeți la medic.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aveți grijă la prietenii care nu fac decât să vă aprobe. Mai bine găsiți unii care chiar să vă dea sfaturi utile. E bine să aveți și oameni care să vă provoace. E vorba de împăcare cu voi înșivă, luați lucrurile așa cum sunt și nu vă mai victimizați. Multe dintre planurile pentru viitorul apropiat trebuie ajustate. 

Ce lecții primesc TOATE zodiile de la astre în următoarele luni? Recomandări și previziuni

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu credeți orice promisiune care vi se face în această perioadă cu Mercur retrograd. Adică până pe 15 septembrie. Mai ales în ceea ce privește discuțiile cu șefii. Sau acțiunile legate de carieră. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, s-ar putea să vă aruncați degeaba și să nu vă convină. Nu vă grăbiți cu procesul de angajare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în casa a noua. Trebuie să vă gândiți dacă nu cumva doriți să urmați o nouă formă de învățământ. Întrebați, citiți, verificați. De mai multe ori chiar. Încercați să vă reconectați cu anumiți oameni de la care aveți de învățat. Călătoriile sunt interesante pentru voi, chiar dacă implică anumite schimbări de planuri. Sau multiple încurcături. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur retrograd în casa a opta. Iarăși trebuie să discutăm din nou despre bani. Moșteniri, negocieri, dar și cheltuieli, ajustări, alte taxe, alte impozite. Depindeți financiar de anumiți oameni și orice faceți, parcă nu vă ies lucrurile. Nu vă grăbiți să luați un împrumut în această perioadă. Sau să faceți investiții serioase. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur retrogradează în casa a șaptea până pe 15 septembrie. Partenerul una zice, alta face. Apar multe răzgândiri. Nici tu nu vei mai ști ce să faci. Bineînțeles că apar și certuri, neînțelegeri, ajustări. Dar cum Mercur retrograd va face trigon cu Jupiter, totul se va rezolva, dar mai târziu decât v-ați dori. Revin oameni din viața voastră, revin parteneri din trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel