Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum arată a doua jumătate din 2023 pentru toate zodiile/ascendentele? Iată ce recomandări ne oferă astrologul Daniela Simulescu!

Vrei să afli care sunt previziunile pentru a doua jumătate a anului? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă recomandări.

Astrologul este de părere că în prima parte a anului, au avut loc cele mai importante evenimente din punct de vedere astrologic. Deși a doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, menționăm faptul că abia de acum încolo se pot întâmpla cu adevărat unele lucruri în viețile noastre.

Să nu uităm de faptul că Jupiter se află în Taur, de pe data de 16 mai și că Saturn va rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat o să își oprească retrogradarea, la fel ca Jupiter.

Între 23 august și 15 septembrie, Mercur o să fie retrograd în semnul Fecioarei. În acest interval, se impune grijă mărită în toate aspectele vieții.

O să mai avem încă o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Mai mult, vor urma și niște eclipse, spre finalul anului. Pe 14 octombrie, o să avem o Lună Nouă în Balanță. Pe 28 octombrie, urmează o Lună Plină în semnul Taurului. În final, pe 3 octombrie, Lilith iese din Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

De acum înainte, trebuie să ai și mă multă grijă de sănătate, fiindcă Saturn este retrograd până în octombrie. Ai grijă și la alimentație, dar și la afecțiunile pe care le au cei din jurul tău. Ar fi cazul să pui mai mult accent pe odihnă și pe retragere. Din punct de vedere financiar, apar multe cheltuieli, care nu te vor ocoli. În august și septembrie, fii mai atent la partea profesională, care te poate da peste cap. Cu Venus retrogradă în Casa iubirii, ai grijă la ispite. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Îl ai pe Jupiter în semnul tău, iar acest tranzit este important. Îți poate aduce o căsătorie, un copil, o mutare, o casă nouă sau un alt loc de muncă. Încearcă să fii mai optimist și să vezi jumătatea plină a paharului în această jumătate de an rămasă. În această vară, nu vor fi relații simple cu familia, pentru că apar tensiuni și supărări pe măsură. Nici orgoliul nu îți va lipsi. Totuși, astrele te încurajează mult. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei avea luni dinamice! Încăpățânarea nu o să te ocolească, dar mulți dintre acești nativi vor să se mute, să plece, să revină în țară. Se anunță previziuni excelente pentru cei care vor să studieze. La locul de muncă, ai nevoie de mai multă responsabilitate. Sunt vizate și problemele de sănătate ale părinților. Fii mai asumat în carieră, în relație, în orice aspect al vieții. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Urmează o perioadă propice pentru călătorii. Plimbă-te cât mai mult și profită de tranzitele favorabile în acest sens. Educația și studiile sunt domenii importante în lunile care vin. Totodată, încearcă să ieși mai mult din zona ta de confort. Poți să ai parte de prieteni noi, de multe evenimente până la final de an. Nu vei sta prea mult pe acasă. Unele relații pot fi rupte. Vezi aici previziunile complete pentru Rac

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

O să ai o vară nemaipomenită și ești îndemnat să îndrăznești, până în toamnă! O vei avea pe Venus retrogradă în semnul tău, dar și pe Lilith, până în octombrie, deci nu ai de ce să te plângi. Cu Jupiter în Casa carierei, pot să apară schimbări pe plan profesional. Saturn te va pondera în ceea ce privește relațiile toxice și te face mai rațional. Ai face mai bine să te detașezi. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

În vara, o să fii energic, curajos și plin de viață. Până la final de an, scapă de tot ceea ce nu este bun în viața ta, indiferent despre ce este vorba. Satur retrograd dorește să vezi realitatea tranșantă din punct de vedere relațional. Urmează luni optime pentru călătorii, așa că le poți trece pe listă. Pe 3 octombrie, Lilith intră în semnul tău și va fi un aspect grozav. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Venus retrogradă, apar mulți oameni în viața ta, relații sau foști parteneri. Va fi o zăpăceală destul de mare, dar lunile de vară pot fi cu adevărat memorabilă pentru tine. Din toamnă, vei trece la treabă, mai ales că poți schimba locul de muncă. Până anul viitor, ocupă-te mai mult și de siguranța ta financiară. Poate îți deschizi un cont de economii. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să ai aspecte astrologice excelente din punct de vedere personal. Vei lua decizii, poți intra în relații, poți să cunoști oameni noi și interesanți. Dacă ești într-o relație, decizi să te muți cu el/ea. Însă, odată cu retrogradarea lui Venus, apar multe tentații, cărora trebuie să le reziști. Ai mai multă grijă și la relațiile cu copiii, indiferent de vârsta lor. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Saturn retrograd în Casa a 4-a, poți fi obligat să te muți. Sau apar discuții cu familia, mai ales dacă locuiești cu ei. Pot apărea ajustări peste ajustări, care nu îți sunt pe plac și care te obosesc peste măsură. În următoarea jumătate de an, cere sprijinul celor din jur. Vrei să jonglezi cu toate, dar nu îți prea iese. Axează-te mai mult pe priorități, fiindcă ce ai de făcut te poate epuiza. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Următoarele luni vor fi foarte bune pentru tine. În primă instanță, din punct de vedere amoros, pentru că Jupiter aduce pasiune, înflăcărare și multă senzualitate. Vei fi foarte creativ și îți permiți lucruri pe care altădată nu ți le-ai fi permis. Îndreaptă-ți mai mult atenția către pasiunile tale. Ai ocazia să înveți și multe lucruri noi. O poți lua de la capăt! Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn!

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vara va fi intensă din punct de vedere relațional. Poți cunoaște oameni noi sau se pot întoarce alții la tine, deși nu sunt persoanele potrivite. Și relațiile pot fi testate, indiferent de durata lor. Nu te lăsa păcălit și fii mai precaut! Cu Saturn retrograd în Casa a 2-a, merită să fii mai atent la bani și la resurse, mai ales până în octombrie. Poți învăța să fii mai cumpătat. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Cu Saturn retrograd în semnul tău până în octombrie, trebuie să ai mare grijă la sănătate, pentru că va fi un subiect serios. Ocupă-te de mai multe analize și încearcă să scapi de obiceiurile care îți fac rău. Mănâncă și mai sănătos, alege obiceiuri bune, pe care să le păstrezi pe termen lung. Ai face bine să te plimbi și să studiezi cât mai mult, indiferent de etapa în care te afli sau de vârsta. Se impune maturizarea! Vezi aici previziunile complete pentru Pești. 

Vezi și: De ce intră fiecare zodie în viața ta? Lecția karmică pe care o poți învăța de la fiecare semn zodiacal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel